Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oksza

Facet mnie rzucil bo przestalam palic papierosy!!!!

Polecane posty

Gość oksza

Rozumiecie? jestem w szoku! To chyba byl jakis fetyszysta...wiele razy powtarzal mi ze niesamowicie seksownie wygladam jak pale fajki.Prawda jest taka, ze rzeczywiscie jakos fajnie wygladam jak pale papierosy, wszyscy mi to mowia..wielu facetow nawet poderwalam na dobre perfumy i papierosa hah ale postanowilam rzucic ze wzgledu na zdrowie i ze wzgledu na to co mialo miejsce 2 lata temu gdy facet na ktorym strasznie mi zalezalo nie chcial kontynuowac zwiazku bo nie cierpila kobiet palacych./....a teraz kolejny mnie zostawil bo rzucilam palenie...porazka

Gość Papierosy_nie
Smieszne to jest ale powiem ci ze chociaz ogolnie uwazam ze fajki to glupota, kasa wyrzucona w bloto i sama nie palilam nigdy, to facet z papierosem kreci mnie okropnie i podnieca. Ale bez przesady zeby zrywac z tego powodu, ten facet to dupek, nie masz czego zalowac :) Z moja kolezanka facet zerwal bo obciela wlosy i zrobila grzywke, powiedzial ze nie moze na nia patrzec i zerwal. Palanty :)

Gość to nie jest powód
tylko pretekst ! Trzymam za Ciebie kciuki :)

Gość joooooooooogurcikowo
Nie oglądaj się na jego zdanie, a czyń co chcesz, bo to twoje żcyie ,a facetów interesujących są na świecie pęczki:)