Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kasiach1990

Sprrzedam przepiekna suknie 42/44

Polecane posty

Sprzedam przepiękną białą suknie amerykańskiej firmy SINCERITY BRIDAL 3234 (kupiona w salonie w Radomiu). Gorset jest wykonany z tafty zdobionej koronkowymi aplikacjami udekorowanymi kryształkami i koralikami. Gorset z tyłu jest ozdobiony licznymi guziczkami i wykonaną z tego samego materiału co guziczki - Różą w kolorze bialym.Suwak zasłania sznur guziczków, które Pan Młody może z wielką ochota niecierpliwie rozpinać po ślubie : ) Przepięknie prezentuje się w kościele, gdzie jak wiecie cały czas stoimy tyłem do gości… Rozmiar 14 w Polsce 42 obcas 7 cm, wzrost 162, biodra nie mają znaczenia ze względu na fakt , iż suknia jest do dołu rozszerzana, Część spódnica- spódnica z organzy wychodzącej spod drapowanej tafty, ozdobiona jest licznymi, bardzo delikatnymi aplikacjami koronkowymi podkreślającymi urok i majestatyczność sukni Tren - długi, to co bardzo funkcjonalne, podpinany na guziczki, zapewnia komfort ruchów, przepiekanie się układa po podpięciu… oczywiście nie podpięty nadaje uroku i majestatu, zachwycała wszystkich. Suknia jest profesjonalnie czyszczona, użyta tylko ten jeden raz. Suknia zrobiła bardzo duże wrażenie na gościach!!! Mam rowniez do sprzedania bolerko dopasowane do sukienki! Suknia wyprana i wyczyszczona!!! Sukienkę można przymierzyć u mnie w domu. Cena do negocjacji!!! napisz zaproponuj cenę :) Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode!!! tel. kontaktowy 514024076 Kasia LINK DO SUKNI; http://allegro.pl/show_item.php?item=892613562 Cena;1000zł kontakt gadu gadu 3904921 email kasia_najka@buziaczek.pl ZAPRASZM :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować