Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

O.G

PODKŁAD NA STUDNIÓWKE

Polecane posty

Siema mam pytanie. otóż w tym tygodniu mam studniówkę, żal mi kasy na kosmetyczkę i postanowiłam że sama się namaluję. Mam jednak problem, gdyż nie chce przeznaczać dużo kasy na podkład, jednocześnie chce żeby był on trwały i dobrze kryjący. Mam cere mieszaną i niestety zdarzają mi się wypryski... świeżo po nałożeniu poodkładu moja skóra wygląda super ale po dwóch godzinach wygląda tak jakbym wogole nie miała na sobie makijażu ;/ wszystkie niedoskonałości wychodza na wierzch proszę polećcie mi dobry podkład, w zakresie ceny do 50 zł. myślałam o Rimmel Lasting finish... doradźcie :(

Gość dziewczynio podkład
to nie wszystko..kup sobie do cery tłustej..taki jaki maszjuz wypróbowany i dobry sypki puder lub w kamieniu.Pamietaj ze odcien podkladu musi byc taki sam jak cery..a wykonczeniowy czyli w kamieniu moze byc lekko ciemniejszy.Po nałozeniu podkladu..po 2 minutkach puszkiem dokladnie przypudruj twarz i dekold..To sie nazywa wykończenie make up.Puder w kamieniu słuzy do poprawiania nawet kilka razy w ciagu dnia..Pamietaj tylko zeby nie porzesadzic..;-)Delikatnie puszkiem wklepuje w czesci twarzy ktore sie swieca.Nie experymentuj przed studniowka bo niektore kosmetyki uczulaja .Udanej zabawy:-)

ja mialam na studniowce taki z maybeline dwufazowy- baza i podklad. Nie pamietam nazwy, dluugo sie trzymal tak jak obiecuje producent jakies 16 godzin no i zakrywa wszystko, aczkolwiek jest ciezki, i bardzo kryjacy wiec sprawdza sie tylko na takie okazje. Kosztowal wtedy jakies 30zl . Skoro masz tydz do studniowki, nie jedz przez ten czas zadnych slodyczy i ostrych potraw i pij duzo wody, by Cie cos nie zaskoczylo:) Udanej zabawy zycze:*:)

Gość pokaz na co cie stac...
mysle ze za 50 zl to kosmetyczka zrobi ci makijaz. ja placilam 50 zl.

Gość pokaz na co cie stac...
aha i trzymal sie do rana