Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maturzystka

Sukienka biała lub ecru na studniówke?

Polecane posty

Czy wypada iść na studniówkę w sukience białej lub koloru ecru? Czy wzbudza to za duże kontrowersje? Co o tym sądzicie?

Gość 222222
ja byłam w ecru i miałam gdzieś co inni powiedzą :D

Gość fbnfcgbmn fhx
studniowka to impreza wieczorowa i obowiazywac powinien stroj wieczorowy- ale ze w polsce jest wies, to kazdy i tak chodzi jak chce :P

Gość zgadzam sie z powyższym
!!!

Gość koalia
jesli chcesz koniecznie ktorys z tych kolorow, to chyba lepszy bedzie ecru. Chociaz osobiscie uwazam ze powinnas sobie odpuscic te odcienie, jest wiele innych kolorow w ktorych zwrocisz na siebie uwage (bo ubierajac sie w biala suknie na pewno nie obejdzie sie bez komentarzy ' oddanych' kolezanek) np. ostra czerwien :)

w czerwonej nie pójdę o wykluczone ;) ale kolor ecru by mi bardziej podchodził no i ja nie chce długiej suknii bo to jak dla mnie już jest przestarzałe.

Gość maturka4
Kolor kremowy lub jasnobeżowy jak najbardziej odpowiedni. Biały raczej nie. Musiałby być złamany jakimś kolorowym dodatkiem, a to zawsze pstrokato wychodzi. A suknia oczywiście krótka. Długie "barokowe" dawno wyszły z użycia i są zwyczajnie obciachowe. Spójrz na poniższe. Studniówka była super http://q4.pl/?id=27&g=11873

Dzięki, na zdjęciach zauwazyłam dziewczne w czarnych włosach i sukience jasnobeżowej wyglądała ślicznie :)

Gdzie ty na tych zdeciach widzisz dziewczyne w czarnych wlosach i jasnobezowej kiecce?? Bo ja widze w srebrnej z cekinów a to roznica. Studniowka to inaczej bal a wiec obowiazuje stroj wieczorowy a co za tym idzie kolory sukien wieczorowych inaczej koktajlowych w ciemniejszych barwach a nie w bialym. No nie przesadzaj. Chyba ze chcesz byc wysmiana albo chcesz podkreslic swoja solarke? Zgadłam?? Ale to twoj wieczor i twoja decyzja.