Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sposób na wypadające włosy

jak zaradzic wypadajacym włosom...

Polecane posty

Gość sposób na wypadające włosy

mam pytanie do osób które miały podobny problem,czy sprawdziły sie im jakies sprawdzone sposoby,prosze o rade!!! strasznie mi po porodzie wlosy zaczelu wychodzic ,bylam u lekarza przepisal mi jakies witaminki :-( nie dzialaja !!! teraz kupiłam kapiwit piekne włosy zaczelam brac dopiero wiec rezultatow jeszcze nie znam...trzeba 3 miesiace !

Gość milion piecsetny raz odpowiem
ze tylko belissa moze pomoc!bierze sie ja 3-4 miesiace bo tylko po takim czasie jest jakis efekt!

Gość sertt
Cynk...i wszystko jasne...:)

Gość
już pisałam parę razy ale powtórzę :) wypadanie włosów było spowodowane u mnie niedoborem żelaza, więc lekarz polecił mi Merz Special - jestem w połowie 3 opakowania (1 op. to 60 tabletek, 2 x dziennie) i mogę z czystym sercem powiedzieć, że poskutkowało - oczywiście nadal trochę sierści gubię ale poprawa naprawdę jest znacząca :) skutkiem "ubocznym" była poprawa wyglądu skóry :D

kup sobie odżywkę do spłukiwania- ja uzywam timotei i mam mocne Tylko dobierz sobie do swoich włosów

Gość
wspomnę też, że kiedyś stosowałam kurację drożdżową :D i równiez była skuteczna

Gość zdrowo sie odrzywiac
to tez jest bardzo wazne!

Gość zbadaj sobie tarczycę
wypadanie włosów jest wzmożone przy niedoczynnosci tarczycy

Gość niunieczka18
ja mam niedoczynosc a mi nie wypadaja wlosy http://puzz.waw.pl/?p=nqZpVXK22PM1 zapraszam do faniutkiej gry mozna wygrac troszke kasy nie sa to duze pieniadze ale zawsze jakis grosz sie przyda :-) ja wygralam 98zl :-) teraz czekam na pieniazki :-)

Gość milion piecsetny raz odpowiem
ja polecalam i polecam belisse a merz special jest slaby

Gość
zależy od przyczyny wypadania :) nie mówię, że belissa jest słaba, bo nie stosowałam... za to Vitapil do kitu :D

kup sobie Pokrzepol - płyn przeciw wypadaniu włosów w aptece lub sklepie zielarskim. Doustnie tez mozna brac witaminki ale ten płyn naprawde pomaga i kosztuje jakieś 10 zł. Pozdrawiam.

Gość ja dzis kupilam
maxi krzem. czytalam gdzies ze ma najwiecej krzemu ze wszystkich tego typu preparatow. ale na pewno nie kazdemu pomoze bo jak powodem jest brak zelaza to watpie zeby pomogl. ja raczej kupilam profilaktycznie bo mam cienkie wlosy i czesto farbuje

Capivit A+E - witaminy do nabycia w aptece za niewielkie pieniądze a działają rewelacyjnie !

95 % kobiet w ciąży się źle odżywia nadmiernie wypłukując z organizmu mikro i makro elementy i efekt są

Gość awesom
ja własnie dobrze sie odrzywiałam,bardzo dobre miałam badania miałam ciaze blizniacza i urodziłam dwoje dzieci zdrowych ponad 3,300 kg. najlepiej kogos skrytykowac!!! nie miec pojecia