Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kika00

Zakochana

Polecane posty

Gość Kika00

KOcham kogosz kim kiedys byłam ale ja z nim zerwałam, jednak teraz bardzo tego załuje ale on za to nie chce ze mna rozmawiac,olewa mnie, ma mnie krótko mówiac w d**ie! tak bardzo mnie to boli, on jest pierwsza moja osoba która jestem pewna ze kocham, mineły 2 lata odkag nie rozmawamy a mi nadal nie przechodzi,kiedy tylko widze jego zdjecie, to poprostu jestem załamana,płacze i nie daje rady a co dopiero gdybym go zobaczyła gdziec w realu..nie wiem co robic,on nawet jak twierdzi "nie wie czy bedzie ze mna normalnie potrafił rozmawiac"..czesto mi sie sni,a wtedy nie chce sie budzic, chce z nim pobyc chociaz chwile we snie...jak myślicie da się cos zrobic?czy to jz jest napewno zakonczony rozdział?

Gość Kika00
nie chodzi mi o market tylko o spotkanie gdzies na zywo...

Czy zdajesz sobie sprawę z tego jak się poniżasz? On ma ciebie w dupie i to że go kochasz tego nie zmieni. Pogódź się z tym lub trwaj dalej dziwaczejąc. Twoja wola! I oszczędź sobie gdybania "nie możesz tego wiedzieć", bo ja ci powiem ze życie to nie nowela i trwa zbyt krótko aby je marnować na patologiczne wręcz "chciejstwo". To co czujesz to już nie miłość, to mutacja miłości - pasożyt który Ciebie pożre całą. Ratuj się, potrzebujesz pomocy i to nie kafeterian a specjalisty.