Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzonny minneciarz

PRZEPIS NA UDANĄ MINETE

Polecane posty

Gość dzonny minneciarz

Cześć. Z moją Małą myślimy o miłości oralnej. Chce zapytać was kobiet, jak zrobić, (chodzi o instrukcje kiedy nawierzchu lizać, kiedy wsadzić do środka język, może jeszcze palec) a więc jak zrobić dobrą minete, aby moja Mała odpłynęła?? Najlepiej żebym dobrowadził ją do damskiego wytrysku:P Wasze doświadczenia, rady, instrukcje, techniki. Piszcie prosze chce by moja Mała była wniebowzięta, szczęśliwa a ja dumny z dobrze profesjonalnie wykonanej roboty:)

Gość KARMAZYNOWY PIzdoliz
wypij pol szklanki soku z cytryny .bedziesz miał jezor szorstki jak papier ścierny . i chlastu po łechtuni :)

Gość dzonny minneciarz
UP:)

Gość buba ruba
Te minieciarz od siedmiu boleści. Wy nie myślcie - wy zacznijcie robić. I nie szukaj rad w internecie - przecież monitora lizać nie będziesz, tylko swoją Małą, więc jej się muszisz pytać co i jak.

Gość dzonny minneciarz
Tak ale minety jeszcze nie robiłem. Chce ją zaskoczyć... Napiszcie jak to zrobić najlepiej:)

Gość gość wacek
Pewnie pójdzie wam na zdrowie, jak swej małej śmigniesz rowek.

Gość gość
fajna instrukcja jak doprowadzic kobiete do wytrysku jest na yt how make woman to squirt czy jakos tak film trwa okolo 30 min. opowiada o tym leo gosc na czarnym tle ale tak mowi ze od samego sluchania prawie tryskam :)