Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollal la laaaa

Dlaczego jednym sie powodzi a inni musza sie zmagac ciagle z klopotami

Polecane posty

Gość ollal la laaaa

Nierozumie dlaczego tak jest, dzis znow sie nasluchaalam jak kumpela to ma czas by isc na fitness, udziela sie roznym pasja, chodzi na lekcje hiszpanskiego, wydaje 1000 zl na ciuchy, i praktycznie nic nie musi robic. Ja zapierdzielam caly bozy dzien, wychodze z domu rano wracam wieczorem, czest tez w weekendy. Daje z siebie wszystko ale i tak zarabiam grosze. Tez chcialabym pojsc na jakas joge, czy nauke tanca, zyc normalnie ale nie moge..trzeba zapierdalac ciagle. Jak to sie dzieje ze jedni moga korzystac z zycia inni nie.

Gość
a dlaczego jedni są zdrowi a inni chorzy? jedni umierają przy porodzie a inni dożywają późnej starości? ot, życie :)

Gość wjvfbljeavfholeavf
Tak jest twoja karma..pewnie w poprzednim życiu byłaś złą, dręczącą innych bogaczką która nigy nie musiała się o nic martwić..i teraz sama musisz doświadczyć biedy i ciężkiej pracy..

Gość operpwr
gdzie ona pracuje a gdzie ty?? Jakie ona ma wykształcenie a jakie ty?? Dlaczego nie zmienisz pracy na taką jak ma ona (lepszą)??

Gość jolka2409
Świetnie cię rozumiem i też się nad tym zastanawiam. Czemu całe życie mam pod górkę, szczególnie finansowo. Od kiedy pamiętam. Nawet jak zmieniałam pracę na niby lepiej płatną, to po jakimś czasie firma wpadała w kłopoty. Teraz jadę do pracy do Niemiec, miałam jechać do bogatej rodziny, ale tej pani się pogorszło została w szpitalu i jadę do jakiejś przeciętnej rodziny. I tak jest cały czas, choćbym nie wiem jak się starała.

Gość ollal la laaaa
Nie ma miedzy nami zadnych roznic poza tym ze ona ma bogatych rodzicow a ja nie