Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska....................

egzamin prawa jazdy. Wrocław

Polecane posty

Hej. w czwartek mam egzamin. Bede zdawac we wroc... powiedzie o czym musze pamietac i gdzie. teoretycznie niby wszytsko wiem ale sa rozne podchwytliwe rzeczy na ktore warto zwrocic uwage a ktore ja i moj instruktor moglismy pominac. Z gory dzieki :)

Gość hahahahahhaha
Przy wyjezdzie z osrodka jest znak stop. Potem jest nastepny przy ktorym trzeba sie zatrzymac (kontrola czegos tam) no i jak wracasz do osrodka to znowu jest taki znak, latwo sie zagapic :) A naglowki w tych ich samochodach chyba sa nie do ustawienia

Gość jhbgkjhkjh
zagłówki można regulować i w clio i w punto

jak tam byłam to widziałam te znaki, na stronie worda tez sa pokazane na zdjeciach. o tym pamietam. a na miescie ?

Na mieście puszczasz wszystkich z prawej. na skrzyżowaniach;) Pamiętaj o tym aby nie pokazywać nerwów. Ja np.cały czas gadałam,że "tu na tym skrzyżowaniu muszę zrobić tak i tak"... a tu muszę zrobić tak i tak...;) Udało się;) jedź najwyżej 40...chyba,że po strefie to oczywiście wolniej;) Nie daj się sprowokować również na placu! Specjalnie denerwują (młodzi zwłaszcza) Musisz konkretnie odpowiadać na pytania. Ja uprzedzałam egzaminatora co będę teraz robić.okropnie się denerwowałam...nie udawaj,że wiesz wszystko. no nie wiem co jeszcze.... ZDAJ:) powodzenia

acha! Na skrzyżowaniu Armii Krajowej (tym dużym przy MCDonalds jak z Hubskiej jedziesz już do WORD u ustaw się na środkowym pasie,żeby było Ci lepiej na prawą str.zjechać. Patrz w lusterka,żeby nikomu nie zajechać...

ja zdałam za drugim razem, tym razem wspomogłam się ziołowymi lekami uspokającymi i pomogło, przynajmniej noga mi tak nie latała :)