Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaczy

jak wm idzie handel w styczniu

Polecane posty

Gość ertert
ja mam sklep z cuchami używką, ludzie nie kupuja chodza tylko i sie pytaja kiedy nowy towar..a gdzie ja mam go powiesic jak nic niekupili prawie i nie mam miejsca..a poza tym za co ?skoro tlyko pytaja.. a jak zrobiłam wszystko po 3 żł to jeszcze przyłaziły nie które i isie pytały czy nic taniej sie nie da.....za jakie grzechy...

no co Ty to Ty za darmo nie dajesz -zartuje.Mam to samo .obojętnie jaka cena to i tak będą się targować

Gość aaapsik
jak by cena nie była to zawsze za drogo...:):) u nas ciągle chcą kupić za pół ceny ..bo są wyprzedaże :) nie przemawia do nich fakt , ze mamy tylko 30% upustu

Gość aaapsik
a z używanymi ciuchami to zawsze jest za drogo:D byłoby po 1 zł to chcieliby za 50gr..itd, itd:) Nie dogodzi się, choćby sie handlowało złotymi jajkami

Gość idzie nie idzie
Nie warto robić przeceny na lumpeksie. Wolę sama wpaść, słabiznę usunąć i dalej dokładać, niż patrzeć jak mi pojedyncze sztuki wyłuskują, które i tak bym sprzedała. Na lumpeksia klienci często nastawiają sie na to, aby cię wykorzysrać. B klientka się pyta, czy za 5 sprzedam:o

Gość aaaaaczy
dzis sprzedalam za 200zl.a Wy?

Gość gość
Powiem wam ze ja wczoraj siedziałam cały dzien i. 50 zł zajebiscie , juz wole isc na kasę pracować , to jest niewdzięczny biznes baby przyłącza gadają ze drogo mam OdZiez Cream sweterki mam za 18 i promocje wage mam w pon za 39 i wchodzę pi 5 zł dziennie straszne to jest ;( kurwa siedzieć tu i sie martwić pytają o nowy towar a jak mówicie !! Nic nie kupują !!! ;( wchodzi dziennie po 6 osob i tylko kurwy kręcą modami najlepiej A darmo wszystko by chciały ;( yo juz nie jest co kiedys z lampami prosze was o pomoc co robic ;( nawet mi na czynsz nie starczy

Gość gość
u mnie tak samo 80zł. za cały dzień i tyle. ;-( czas się pakować