Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinoooos

Do facetów - jakie macie fantazje

Polecane posty

Gość Ewelinoooos

jakie macie fantazje?? napiszcie co chcielibyście, żeby kobieta zrobila WAM czasie stosunku...

Gość Ewelinoooos
WAM w czasie stosunku* poprawka;)

Gość polehka
wlasnei zapytalam sie o to mojego meza, dorzucajac czy nie chce bym mu jezyczkiem przejechala po penisie a on uciekl do drugiego pokoku bo wlasnie zamawial karte graficzna w sklepie :D

Gość Ewelinoooos
ojjj hehe;) mnie ten tamt bardzo ciekawi ;) choooopy pisać;)!!

1. żeby czerpala z tego najwięcej przyjemności i żebym to widział. 2. jak robi loda to żeby po finiszu nie przestawała tylko robiła dalej bawiąc sie "płynem" (troche za dużo xxx) ale ta myśl strasznie rajcuje. 3. Masturbacja w trakcie stosunku.

Gość Ewelinoooos
hmmmmm akurat wszytkie 3 podpunkty mam zaliczone ! ;) co jeszcze;) ?

4. przychodzi naga jak np. oglądam TV i każe sie zadowolić oralnie, nie patrząc sie na jakikolwiek sprzeciw. Też mniej więcej zaliczone, dlatego jestem szczęsliwy w łóżku :) nic nadzwyczajnego, ale co facet to inna fantazja. No i oczywiście trójkąt czy facetem (jak robi innemu, gdy ją w tym czasie -chore, wiem) czy kobietą, jedno i drugi ciekawe, ale za dużo ALE w tym temacie.

Gość Ewelinoooos
ło trójkąt... ;) tak sobie myśle....duzo facetów mysli o 3kątach i grupowym seksie... co nie? tak pewnie, co facet to inna fantazja ;) słuchamy dalej...

Gość Ewelinoooos
hm ;) mnie osobiscie to chyba nie kreci...wole z partnerem TYLKO :P zeby mną kierował i zeby mogl ze mną robić co ze chce i nazwzajem ;)

Gość Ewelinoooos
hehe to temat kierowany do facetów ;P hmm dwa lata temu.... kochalam się za dworcem pks-u ;) taki hardcore troszke, bo kazdy czlowieczek mogl tam zajzeć chodzby zeby zrobić np siku;) szczerze powiedziawszy nie mam jakiś fantazji... wszytko jest .. moja mala wypieszczona, piersi też, różne masarze erotyczne, od tylu przy scianie, pod prysznicem ITD, to wszytko jest , czuje że się pale kiedy kocham sie z moim facetem ... obojętnie jak (hmmm moze nie chwalić tak bo sie kwestia odwóci....;) ) .... ale brak mi własnie takiego extrime.... hmm monotonia ... bo ciągle w domu ;)

extreme... w morzu, w dzień, pełno ludzi :) Baltyk :) dobrze że można dość daleko wyjść w głąb.

Gość Ewelinoooos
noo np ;) ciekawie ;)

Gość Ewelinoooos
hehehhe może by sie wkręcili i zrobili by to samo :P

Gość Ewelinoooos
dokladnie ;)

Gość Jestem Jurek... Kiler
Ja mam taką fantazje, żeby uprawiać sex na pieska.

Gość MarcineQ
ja mam fantazje mojej panienki mnie i innego kolesia - chore ale rajcuje

Gość pies na baby
kurcze,a ja mam taką fantazję że wpadam jutro rano do pracy a tam na moim biurku sobie leży........... nowy mój angaz z niebagatelną podwyżką ....eeech....

Gość te trojkaty to chyba fantazja
kazdego. jednak jak sie jest w zwiazku i te 2 osoby naprawde cos czuja nie beda chcialy ogladac jak np jego facet posuwa inna kobiete a jego kobieta robi innemu loda. choc teoretycznie wszystko zalezy od podejscia do seksu kiedys rozmawialam o trojkacie badz jakiejs innej parze w czasie seksu,to najpierw pomyslal ze i tak bym nie sprobowala i sie smial,a jak zaczelam go podpuszczac to powiedzial ze zaden inny facet nie bedzie dotykac tego co jest jego,czyli jego dziewczyny i co innego uprawiac seks grupowy z osobami co tak naprawde masz ich w dupie i myslisz tylko o swojej przyjemnosci a co innego trojkat gdzie twoj partner na twoich oczach sie seksi tak samo uwazam.szczerze mowiac chyba jakbym cos takiego zrobila z moim chlopakiem i obca osoba pozniej moglabym miec zal,jakies obrzydzenie,poczuc sie mniej atrakcyjna itd

trójkąt owszem ale z lesbijkami . gwałt pozorowany ,dosłowne zdarcie z niej ciuszków może być jeszcze wiązanie do tego . itd.itd..... :D:D

Gość tupomarancowynick
Trojkąt 2M+K, ten drugi facet kończy w mojej dziewczynie, a ja potem wchodze po nim i po czasie wyciągam swojego, ociekającego z jego spermy i daje do oblizania mojej dziewczynie, a potem spowrotem do środka i tam koniec. Ostre marzenie, ale bardzo podniecające :) dlatgo bez czarnego nicka.

Gość seks z starszą
kobieta od siebie.