Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinoooos

Do facetów - jakie macie fantazje

Polecane posty

Gość Ewelinoooos
oki... a gdyb trójkat nie wchodzil w gre... ? i kochali bysscie sie tylko we dwójke ? to co byscie chceili by wam kobieta zrobila ? tak wyputuje bo może zgapie od was.... i zaskocze czyms nowym mojego faceta...

pogratulować dziewczyny ;) Duża część, w tym ja lubimy jak coś porabiacie po wytrysku,jej widok na was jest niesamowicie kręcący (nie wiem czemu-poprostu, i na pewno nie ma to nic z zaznaczaniem i upodlaniem). To samo z waszymi płynami, tak samo działają ;) Mnie tez kręci nastepny stosunek bez wyciagania, ot tak zostać na chwile w środku i od nowa jazda, fajne uczucie :D ale to tylko jak bez gumki! Po końcu możesz kucnąc nad czlonkiem i robic masaż, jak nie przeszkadza sperma to i loda, bardzo wyczulony jest wtedy, więc delikatnie, ale dla faceta ODLOT! Może też co nie co wypłynąc z dziurki. ten topik to niemal dialog miedzy nami hehe ;) Może i Ty jakies rady jeszcze?

Gość Nibymąż
1. Finał na jej zachwyconą (to ważne !) twarz, ona oblizuje usta i palce po wszystkim. 2 Niespodziewanie, np. podczas oglądania telewizji nagle zabiera się za mojego małego i ssie (kto wie co byłoby potem) 3. Ona związana, cała do mojej dyspozycji 4. Seks z nieznajomą w biurze, najlepiej na biurku

Gość fantazja do spelnienia
czesc . a ja mam taka fantazje zeby spotkac sie z jakaś mnie kobietą ,ktora mnie kręci np z tąd i spelnic jej fantazje , przezyc taka przygode ;)) mam 18 lat . czekam na kontakt gg : 19611728 Pozdrawiam

Gość Ewelinoooos
hmmm to temat nie o fantazjach ogólnie mowiąc.... tylko o fantazjach w czasie JUZ kochania się... Grzesiek87 - fajnie, bo kumasz ;)