Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleńka 20 lat

Jestem szczupła, chcę przytyć

Polecane posty

Gość Oleńka 20 lat

Witam :-) Mam mało typowy problem... Mam 20 lat. Od lat jestem szczupła... Naprawdę szczupła. Nie jestem anorektyczką, byłam u lekarza, badałam się, do anoreksji mi daleko. Pewnie większość z pań mnie wyśmieje, że przecież miło być szczupłą... Dobrze, ale ja a) jestem płaska jak deska (noszę staniki z push - upem, ale cóż, jak się nie przebiorę przy dziewczynach np. na wf tylko w kiblu), b) wystają (a w zasadzie tylko prawa) mi kości biodrowe (mam szeroką miednicę, ale jednak), i mam chude rączki i nóżki. Jedyne co mam "grubsze" to brzuszek, jakiś mały tłuszczyk mam, bo mało sportu w ostatnim czasie uprawiam (chyba, że gonienie po uczelni zaliczymy do sportu, i sprinty do autobusu po zarwanej nocce ;-) ). Mój partner o tym wie i mnie w pełni akceptuje. Ale ja sama źle się z tym czuję.... No cóż, nie będę ukrywać; przez brak biustu czuję się wybrakowana! Poniżona jako kobieta! Chciałabym przytyć, ale nie umiem.... Nie wiem jak. Jem dużo, nie opuszczam posiłków, zawsze mam "duże" II śniadanie na uczelni, no i jem dużo przekąsek typu owoce, warzywa, ryż, czekoladki itp. X lat temu jakaś lekarka mi powiedziała, że mam szybką przemianę materii. No, ale na litość boską, miałam wtedy z 10 lat. Byłam u endokrynologa, powiedziałam mu o tym, że chcę przytyć, pytałam o ewentualne hormony, ale babka mnie tylko osłuchała i wysłała na powtórzenie TSH. Olewka pełna. A więc... mam 20 lat, 172 cm wzrostu i ważę 46 kg. Pomóżcie, chcę ważyć jakieś 10 kg więcej! Chcę być okrągła. Pozdrawiam, Ola

Gość ojciec.wielebny
To może napiszę Ci, czego nie powinienem robić, a robię, bo powoduje u mnie pryzbieranie na wadze... 1. Zacznij jeść przed snem - najlepiej coś koszernego, typu smażone mięsko etc. 2. Nie odmawiaj sobie przyjemności typu chipsy,noo piwko do tego oczywiście 3. Dużo węglowodanów - w postaci pączków i ciastek, ewentualnie czekoladek wszelkiej maści, najlepiej z samego rana! 4. Nie ograniczaj się do trzech posiłków, skoro możesz zjeść ich np. pięć :P Tez naleze do osob, ktore mialy problem z przybieraniem na wadze, ale odkad zaczalem stosowac taki tryb, to pare kg juz mi przybyło :D Poza tym piszesz ze masz 20 lat, wiec byc moze Twoja przemiena moze ulec zmianie :)

Gość taka jedna agatkaaaaa
ja to samo mam...mam 19 lat,166cm i waze 48 i wyglądam jak...ehh jak 13letnia dziewczynka,tzn biust mam 75b ale nogi,odstające kolana,biodra kosciste,tyłka zero...dłonie okropne,wszystkie kosci znac ;/ pije piwo i to czesto,bardzo czesto,jem 1czekolade dziennie,na sniadanie wcinam zawsze jakiegos pączka czy tam placuszka,drozdzowke.. przed snem?ba,zawsze musze zjesc,nawet czasami w nocy wstaje i zjadam pół lodówki :D no ale niewiem,to niepomaga,jak narazie przytylam przez 1,5miecha 1kg ;/ niewiem co jest grane

Gość od przytycia
raczej Ci cycki nie urosną, a tylko brzuch bedziesz miala wiekszy

Gość ehhh******
od przytycia Nie prawda jesli ktos tyje to nie w kawalku tylko cale cialo przybiera na wadze chyba ze ktos ma tendencje do tycia w okreslonych miejscach (np tyllko brzuch tylko uda) . Natomiast zawsze kiedy sie chudnie piersi maleja i odwrotnie.

Gość do ojciec. wielebny
Nie prawda co piszesz! Ja też jestem osoba szuplą, mam tylko158 wzrostu i ważę niecałe 42 kilo, bardzo lubię aktywny tryb życia, czekolady, słodycze i wszystko pochłaniam w ilościach większych niż zjada nie jeden mężczyzna - problem tkwi w bardzo szybkiej przemianie materii. Nie mogę tego zmienić. Potrafię zjeść wiecej niż 5 posiłków i co - NIE MOGE PRZYTYĆ, Byłam u lekarza - mam bardzo dobre zdrowie!!!!!!!!!!!!!!!!