Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnebiona

moj byly nie daje mi spokoju

Polecane posty

Gość gnebiona

nie jestem z nim juz od 4 miesięcy. a on nadal rozpowiada na mnie niestworzone rzeczy a to ze go wykorzystywałam, ze kupował mi wszystko co tylko chciałam. A to nieprawda! chciałam mu to wszystko zwrócić bo nie wołałam tego tylko on sam wszystko kupował a teraz mi to wypomina. ostatnio wolał na mnie prezent który kupił mi na urodziny. jestem gotowa mu to oddać ale niech on skończy gadać! przyjeżdża celowo do mojej szkoły i rozgaduje takie bzdury. mi az przykro słuchać... ostatnio jeszcze powiedział ze ja na jego smsa o tym ze jego rodzice mieli wypadek odpisałam "szkoda ze nie zginęli" ale to kłamstwo ! ja nigdy nikomu nie życzyłam śmierci. co mam robić? pisać do niego nie będę bo jeszcze gorzej będzie... i on mi mówi że ja na niego gadam i że musi się wstydzić a dla mnie on jest historią ...

Gość gnebiona
nie wiem juz co mam robić :(

Gość fdsfsd43
kopnij go mocno w jaja,tak zeby zoladek poczuł w gardle . To moze nauczy sie ze tak nie wolno

Gość gnebiona
wiecie w sobotę mam studniówkę to nie chce zaczynać bo by się zemścił na studniówce a nie chce żeby mi psuł tego wieczoru. ale po studniówce zamierzam się wziąć za to!

Gość gnebiona
do moich koleżanek z klasy piszę właśnie takie rzeczy. one mi wszystko potem mówią ... ale po co on to robi? z tego co wiem to jakąś tam laskę ma podobno ? czego ode mnie chce?

Gość pewna mala riitka
skróć do 2 zdań lub

Gość 175 ok60kg
no cóż przynajmniej wiesz z jakim debilem się spotykałaś... oddaj mu wszystkie prezenty, wszystko co do kwiatka na parapecie...

Gość gnebiona
nie potrafie do dwóch zdań ... zresztą to nie jest długie :) przez jakis czas był spokój teraz znów zaczął i nie wiem po co. zamierzam odesłać mu wszystko. nie jest mi to potrzebne.