Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jaki komplement ostanio usłyszałyscie ?

Polecane posty

Gość el temperamento
nigdy nie uslyszalem komplementu od dziewczyny:classic_cool:

Gość
BNB to czemu sie udzielasz w topikach skierowanych do płci pieknej ? :classic_cool:

Gość
el temperamento piszesz bardzo poprawną polszczyzną :) (liczy się?)

Gość a ja ostatnio usłyszałam
że wyglądam jak te panie z bilbordów, drugi komplement-ostatnio miałam urodziny i wsumie troszkę lat mi stuknęło, choć się tym nie przejmuję bo czuję się jak bym miała 20 lat, ale jednak metryka mówi co innego- no więc usłyszałam że wcale taka stara nie jestem bo mam pupę jak nastolatka

Gość
Hinatka --> :classic_cool: moze sie zagapiłas stałas pod jakąs latania i machałąs rekami ? czy w innych okolicznosciach ? pamietaj o tych ode mnie :classic_cool: one tez sie bardzo licza :classic_cool:👄

Gość el temperamento
el temperamento piszesz bardzo poprawną polszczyzną (liczy się?) 1/nie mam pewnosci ze jestes plci zenskiej 2/nadal nic nie slysze 🖐️

Gość
el temperamtento chyba sugeruje że musisz tzos pokazac ? :classic_cool:

Gość
1) z pewnością jestem (no wiesz...) 2) czepiasz się szczegółów, jak na pierwszy komplement w życiu chyba wystarczy, co? :p :classic_cool:

Gość
pśp no opowiesz mi o tym temacie dla mnie na dobranotz ? 😭

te od Ciebie są drukowane i wiszą w specjalnej galeryjce nad moim łóżkiem :classic_cool: komplementy przerwy między palcami 90 :classic_cool::> czytam je co rano na głos :)😘 dawno nie stałam pod latarnią :( może mnie widział w jakiejś galerii i mu się skojarzyło coś, ale też wątpię 😭 mimo to doceniam ten wyszukany komplement :classic_cool::>

Gość to dla chinaty
o piekne dziewcze o rysach Hinatki oczach ciemnych i powabnych

Gość
możesz tez mi o nim poczytac :classic_cool:

Gość Kaskader
kiedyś lasce powiedziałem że ma piękną pupę

Gość Przerwiszcze...
skromna dziewuszka jesteś Przerwa:) 🖐️ wczoraj to był wściek macicy u Mordernii :D[ale przez chwilę, tylko...:)]iii w tym czasie[ ów topik], założony został :( .... [Pozdrawiam :)🖐️ Hinatko, cześć Ty kurewko ...uuuu...[potraktuj to proszę jako komplement:)...dasz radę]?:classic_cool:

pomarańczo, ale ja mam jasne oczy 😭 więc nie trafiłeś :(:O Danny, no jasne, że tak :classic_cool: przecież nas loffkasz :) ;* masz teraz u mnie chody :classic_cool:

Gość el temperamento
1) z pewnością jestem (no wiesz...) 2) czepiasz się szczegółów, jak na pierwszy komplement w życiu chyba wystarczy, co? 1/ nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie:classic_cool:(prynajmniej tak slyszalem) 2/wlasnie przeczytalem go sobie na glos:D wiem zezrobilas/es to specjalnie ale ja naprawde nie usluszalem nigdy komplementu od plci przeciwnej(przynajmniej nie pamieta) czyli chyba przegralem zycie:(

Gość kafegłąb
sprzed godziny. ' słodkośći ty moje ' :))

Gość żadnego i tak już pewnie zosta
nie

Gość
skąd Ci przyszło do głowy, że specjalnie? to było bardzo spontaniczne... :classic_cool: nie mów, że Cię mama i babcia nie komplementowały, nie uwierzę :D tam zaraz przegrałeś życie... jesteś młody, wszystko przed Tobą etc., etc. :p

Gość
pśp--?nie przejmujmy sie chłopami żaden sie nawet nie podejmi :O:O ale odstawmy to na bok :classic_cool: gdy rozmawiamy o nas :classic_cool: wyczuwam w tym na pozór infantlnym temacie nutke dramatyzmu i niepokoju oraz zmartwienia i tesknoty za mną :classic_cool: )) rozuemiem że nichciałas o pisać o swoich uczuciach tak otwarcie :classic_cool: \ :D ale w Twoją strone w mojej obronie ? :classic_cool: poważne sprawy kreća sie wokoł moich tzyztków reszcie , nawet tej sesyjnej ujmuje na wartosći :classic_cool: pśp moze Ty zostaniesz moim prawowitym sponsorem ? :classic_cool:

Gość
jeśli cierpicie na chroniczny brak komplementów zawsze możęcie wysłąc fotke na mojje konto : przerwa90@interia.pl :classic_cool: )) zostaniecie dopieszczeni pod tym wzgledem jak nigdy wczensiej :classic_cool: ))

Gość
tylko nadmiencie w temacie że to w tej sprawie :classic_cool: ))

Gość Przerwiszcze...
Hinatko, :D [no to:classic_cool:podchody udały się;):classic_cool:] ...cieszę się 🖐️ dobrej nocy, czejść [loffkam Was :) serduszka Wy moje :) [kisku kisku lofke lofke] :D🖐️ Ahhhhhhhhhhhhh...

Gość el temperamento
skąd Ci przyszło do głowy, że specjalnie? to było bardzo spontaniczne... wobec tego dziekuje bardzo:) nie mów, że Cię mama i babcia nie komplementowały, nie uwierzę no tak, tylko ze ja mialem na mysli dziewczyny... am zaraz przegrałeś życie... jesteś młody, wszystko przed Tobą etc., etc. wszystko albo nic 🖐️

Gość
no nie wiem przerwko czy się nie skuszę :classic_cool: mówisz, że podnosisz samoocenę? ;) proszę proszę ;) do usług

Gość że mam cudowne piersi

Gość ... .. .
:D

Gość PŚP nie byłabyś sobą
.... :D