Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jaki komplement ostanio usłyszałyscie ?

Polecane posty

Gość dewfsd
fajna dupa jest

Gość
ostatni to chyba dzisiaj na temat włosów :)

Gość
Blokers -- > 🖐️ witasz sie ze mną zawsze tak jakby coanjamniej Ci tzały tabloid fotek miałą wysłąc :) :] to tak na zachete ? :classic_cool: a Ty ? usłyszałes ze jestes " spoko elo ziom" ? :classic_cool:

Gość MajkaaaaaaaL
z dziś -fajne masz włoski -fajną masz figurę Ale to wszystko od kobiet więc się nie liczy

Gość
właśnie od kobiet się liczy :) ale tylko te naprawdę ładne potrafią powiedzieć szczery komplement

Gość MajkaaaaaaaL
ja jestem mało urodziwa więc moje szczere komplementy nie maja żadnej wartości?:O

Gość
nie liczy sie od babc i od cioc :classic_cool: )) oraz znajomych znajomych oraz w sytuacjach wymuszonych kiedy inaczej niz pochwalic nie wypda :classic_cool: no i po pijaku tez sie nie liczy :classic_cool:

Gość
BNB a te ode mnie sie nie liczą :classic_cool: ?

Gość Przerwiszcze...
a cóżeś Ty usyłeszała ? :D🖐️

Gość
kurfa :classic_cool: jeszcze mi dudni studenckie życie, te obok mnie , bo ja stoje z boku że Was i do końca nie rozuemiem :classic_cool: czekajcie łykne sesje , przeczytam Was jeszce raz i moze tzos odpisze :classic_cool: ale tez nie wiadomo :O :D:D 🖐️ ))

Gość SlodkaCzekolada
Hmm...''masz piękne oczy,takie magiczne''-dzisiaj.

Gość
serio trudno mi sie przezucić , bo tak z regułu ludzie do mnie mówią, a nie pisza :classic_cool: )) no i tak teraz mam problemy z prztwarzaniem informacji, ale do 24 powinno minąc :O:O

Gość
na pewno nie liczy się od mamy :) mamusie mają klapki na oczach i są dalece nieobiektywne względem urody swych pociech... zawsze się zastanawiam przeglądając n-k dlaczego najpaskudniejsze dziewczyny mają najwięcej przychylnych komentarzy? i nie chodzi o to, że jestem zazdrosna, bo sama mam mało (chociaż faktycznie mam :classic_cool: ) tylko wydaje mi się, że to trochę zabawne - dziewczyna z nadwagą co najmniej 20 kilo w wydumanej pozie - a pod spodem kommenty "ale laska", "laseczka z ciebie" itp ;)

Gość
topik nie miał na tzelu wymuszeniu w Was tego pytania i moim pochwaleniu sie :classic_cool: )) ja jedynie tzo moge usłyszec to ze jestem chuda :classic_cool: )) w tzo niektórych uszach to moze i komplement w moich najgorsze zuo :O:O

Gość w zasadzie to w Katowicach
że ciekawie się ubieram ;-)

Gość dorota---------
niedawno usłyszałam,ze jestem ładna ,facet miał koło 50-tki :P

Gość 29 latkaaaaaaaaaaaaaaaa
ostatni ktory mnie ujal - Masz w sobie to Cos :)

"Masz takie ładne oczy i uśmiech, a taka wredna jesteś":classic_cool: "Sprawiasz wrażenie kujonki":D o ile w ogóle te teksty można uznać za komplementy:O;) A tak poza tym to dużo na temat moich oczu...

Gość
pśp -->nie mów że mu/jej uwierzyłas ? :classic_cool: :> czy jest to ktos w stanie potwierdzic ? :classic_cool: usuneli? pewnie byl wulgarny albo z moją scisle tajna fotq ? której nie masz? :classic_cool: ale zakminiłam ten nius i jestem pod wielkim wrazeniem dla siebie że jestem dla Ciebie taka wążna :classic_cool: :>

"ty czarna kurewko" :O:O:O dasz wiarę? 😭:classic_cool: te mniej miłe to ładna, urocza i powabna :classic_cool: i czasem coś o stylu ;]