Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość offenka

Czy klykciny konczyste sa wyleczalne?

Polecane posty

Gość offenka

Jestem zalamana:( Podczas ostatniej wizyty ginekolog postawil diagnoze, ze mam klykciny konczyste... Cholernie sie boje:( Bylam w szoku jak to uslyszalam, poniewaz moim jedynym partnerem w ciagu calego zycia jest moj maz. On mial wczesniej 3 partnerki. Czy to da sie calkowicie wyleczyc, pozbyc sie tego raz na zawsze???

Gość Student22
To nie zapytałaś go? Polecam szukanie w necie, jest dużo meteriałów

Gość offenka
Prosze, wypowiedzcie sie:(

Gość offenka
Ja wybieram sie ponownie do lekarza w tym tygodniu. Nie zapytalam go, poniewaz bylam w szoku i nie bylam w stanie racjonalnie myslec... Na tej wizycie napewno o wszystko wypytam mojego ginekologa.

Gość offenka
Prosze piszcie:(

Gość tak jak
wirusa opryszczki, tak i wirusa broawczaka dającego kłykciny kończyste nie da się z organizmu usunąć. Skoro tak, to operacyjnie usunięte kłykciny odrosną na nowo.

Gość jakiś cieć albo program
przestawia wyrazy w postach, po jaki ch*j? Przecież i tak można złożyć porozrzucane wyrazy w całość i odczytać sens.

Gość hustla

W jaki sposób się to leczy? I jakie badania powinnam wykonać? Czytałam, że kłykciny są powodowane wirusem hpv i zastanawiam się czy nie zrobić samodzielnie badań i potem iść do lekarza czy moze iść do lekarza i poprosić go o przypisanie skierowania na badanie?