Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KsiężniczkaŻabaaa

20.01.2010 -- NoWa DiEtA..

Polecane posty

Gość KsiężniczkaŻabaaa

Witam wszystkich, moze zaczne od tego, ze od jutra chce zaczac diete, mam jechac z chlopakiem na wakacje, niestety strasznie sie ''zapuscilam'' i zaniedbalam. I tak szczerze, to nie wyobrazam sobie wyjsc w takim stanie na plaze, czy pokazac sie w stroju kapielowym, czy ubrac krotka spodniczke. Chce sie dobrze czuc z sama soba, i chce zeby te wakacje byly udane, chce po prostu do tego czasu swietnie wygladac, jezeli sa tu osoby, ktore maja taki sam cel jak ja, czysli swietny wyglad, to serdecznie zapraszam do wspulnego odchudzania. Razem na pewno bedzie nam latwiej, wytrwac i osiagnac wymarzony cel :)

Gość KsiężniczkaŻabaaa
Dodam, ze na poczatek chce zaczac od diety okolo 1000 kcal, po jakims czasie chce dorzucic do tego cwiczenia np skakanke, kiedys skakalam godzine dziennie i super sa efekty, swietnie ujedrnia cialo, chce sie pozbyc celuitu, rozstepow (ale nie wiem czy to sie uda), gladka i zdrowa skora, do tego moze jakis basen dorzuce, no i jakies cwiczenia na brzuszek i posladki, no a moim glownym celem, ktory mam nadzieje osiagne jest schudniecie z 6 kg, wtedy bede juz bardzo szczesliwa :)

Gość KsiężniczkaŻabaaa
Widze, ze tu cicho, szkoda, ale najwyzej sama dla siebie bede pisala jak mi idzie i ile zjadlam, wlasnie jem sniadanie- platki z mlekiem

witaj powodzenia zycze i wytrwałości a do lata napewno 6kg zniknie bez prblemu na 1000kcal ja rok temu schudłam do maja n tej diecie 11 kg wiec dasz rade trzymam kciki

Gość KsiężniczkaŻabaaa
Dziękuje :)

Gość syllwiaa
Czesc ja tez od dzis zaczynam to moj 1 dzien diety , chce sie przyłaczyc do Ciebie razem bedzie napewno lepiej sie odchudzać ;)

Gość syllwiaa
Podam Ci moje gg jak chcesz to odezwij sie : 17727384 ;)

Gość syllwiaa
Już dziś drugi dzień jestem na diecie , jak narazie jest ok, tylko najgorsze sa wieczory bo mysli sie o jedzeniu ale ide w zaparte musze schudnac i wytrzymam:) co tutaj tak cichutko nikogo nie ma

ja tez sei dołanczam mam zamiar schudnac z 5 do7 kg napewno sie uda

Gość syllwiaa
Ja tez chce schudnac gdzies tyle najlepiej to by sie 7 kg przydalo , musimy byc silne a napewno dojdziemy do celu :)

Gość KsiężniczkaŻabaaa
Witajcie :* Ciesze sie, ze ktos sie przylaczyl :) Soryy, ze sie nie odzywalam, ale neta nie mialam :/ U mnie dieta troche sie hm.. ''popsula'' duzo za duzo zjadlam, ale od jutra pelna para bede sie trzymala zasad :) Chce sobie tez kupic rowerek do domu, ale na razie funduszy nie mam.. W planie mam shcudnac tyle co wy hehe A tak po za tym to jaka diete macie w planie, ile macie lat, ile wazycie, i ile macie wzrostu ?

Gość KsiężniczkaŻabaaa
Ja zaraz mykam na sniadanko, jajko na mieko , z bulka

no witam ja tez jem sniadanko o 10 no bywa ale tak na ogól wstaje 2 kanapeczki z serkiem light bez masła . a mam pytanie co myslicie o wasie np 7ziaren mozna jak jesc bo mi bardzo smakuje i plauje na zastapic zwyczajne pieczywo?

Gość kluchon
hej! Ja sie odchudzam pod kontrola dietetyka, tez mam kilka kilogramów do zrzucenia w czasie przedwakacyjnym ;) lekarka nie pozwolila mi jesc pieczywa chrupkiego dopoki jestem na diecie redukcyjnej (podobno wcale nie jest takie dietetyczne) mozna jesc pieczywo razowe, żytnie, graham (ciężko takie dostać tak naprawde wiec moze byc z niewielkim dodatkiem mąki pszennej) pozdrawiam i zycze wytrwalosci

Gość dziczek okrutniczek
Ja też ja też!!!. Tylko nie stosuję jakiejś nie wiadomo jakiej diety, półtora miesiąca temu urodziłam drugiego syna, karmię piersią, więc na szaleństwa dietetyczne nie mogę sobie pozwolić. Dziś startuję z wagą 74 przy 158 cm, od porodu zrzuciłam 4 kg. Moja dieta, to jeść wszystko tylko malutko i z większą uwagą na warzywa, kasze (czyli zdrowo). Do tego wieczorny (jak już wszysycy są oporządzeni) szybki marsz na razie 30 min, bo zimno cholernie, no i 100 brzuszków przed snam (akoś wtedy mi najprzyjemniej) bo muszę coś z tym brzuchem zrobić...

Gość syllwiaa
ja stosuje wlasna diete na sniadanie platki z mlekiem na obiad np jogurt i serek na kolacje woda , czasami pieczywo ale tylko żytnie albo wafle ryżowe do jogurtu. W marcu tamtego roku odchudzalam sie takim spodobem przez miesiac i zrzucilam 8 kg, teraz 5 kg przybralam bo sie zaniedbalam za duzo jadlam i kolacje a kolacji lepiej nie jesc bo w nocy tluszczyk sie odklada. Mam 160 i waże 65 kg chce wazyc jakies 58kg mysle ze dam rade , i wy tez dacie rade tylko trzeba sie trzymac dietki i nie podjadac.

Gość syllwiaa
Witajcie!! :) no i jak wam idzie odchudzanie????

Gość syllwiaa
A co tutaj tak cicho nikt nic nie pisze , dziewczyny?!!!!

Gość syllwiaa
Witam po dlugim czasie , dziś mamy 28 kwietnia a ja schudłam 7 kilo jestem z siebie zadowolona , lecz chce jeszcze walczyc z waga i schudnąc jeszcze 4 kilo .