Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mini0588

WŁOSY JAK JENNIFER ANISTON - fryzjer w krakowie

Polecane posty

Chciałam poruszyć temat dobrego fryzjera / kolorysty w Krakowie lub okolicach. Chciałabym mieć zrobiony baleyage taki jaki ma Jennifer Aniston. Obawiam się jednak, że osiągnięcie takiego efektu w Polsce jest niemożliwe...:P Może jednak któraś z Was ma coś podobnego na główce? Jeśli tak, dajcie znać, myślę, że nie tylko mi się przyda;)

Gość cdfrg
a dlaczego uwazasz, ze w Polsce sie nie da??? kompleks masz?

po co ta agresja? może i się w Polsce da, ale mimo wszystko na żadnej Polskiej głowie nie widziałam tak dobrze zrobionych włosów. Przepraszam, ale chyba swoje zdanie mogę posiadać. Poza tym nie szkoda Wam czasu na umieszczanie komentarzy na tematy, które Was bynajmniej nie interesują?

Gość ccccccccccccmmmmmmmm
baska z Kiss paris robi cuda na glowie

Gość Anq25
Zrobię Ci taki jak mi zapłacisz tyle co ona swoim fryzjerom (czyli przynajmniej 10 razy tyle co ty płacisz teraz) i nie będziesz marudzić, że siedzisz na fotelu 5 godzin i masz baleyage robiony na raty. Druga sprawa wiele zależy od tego co masz teraz na włosach i jaką mają strukturę. Raz spierdolone i po ptakach, a ona ma konsekwentnie robiony naturalny baleyage a nie żadne skakanie od czerni, przez rude do blondu... Na cienkich, lichych włoskach efektu też nie będzie. Kolejna sprawa jest taka, że na każdym zdjęciu ma inne odcienie...weź to pod uwagę. A również to, że wiele zmienia aparat. Z bliska może już to tak rewelacyjnie nie wyglądać.

Gość Anq25
No i sprzęt i kosmetyki podkreślające pasemka, konkretne pigmenty...wyczesanie + nabłyszczacz....

wiadomo, ze mi nie chodzi o IDENTYCZNY EFEKT, mam mózg i wiem ile ona pracuje nad swoimi włosami. Chodziło mi o coś podobnego - nie paskudną zebrę albo żółte jajo. Chciałabym aby odezwały się osoby, które mają naturalny baleyage i napisały gdzie go robiły i za ile. Tyle:)

Gość gość
Wcale nie uwazam ze to niemozliwe, ja robilam balayage w black pearl w krakowie i wyszlo fajnie takze zalezy od fryzjera