Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ScooouT Finch

Debile na korepetycjach!

Polecane posty

Gość ScooouT Finch

Wczoraj miał do mnie przyjść chłopak na korepetycje, ale się nie pojawił. Napisałam do niego z pytaniem czy się spóźni czy co, a on nic. Uznałam, że widocznie zrezygnował z korepetycji. Teoretycznie powinniśmy mieć jeszcze dzisiaj zajęcia no i pojawił się! Wpuściłam go, ale powiedziałam, że w związku z tym, że nie raczył się wczoraj odezwać, to mam już inne plany i nie mogę go dziś przyjąć. Co o tym myślicie?

Gość dietetyczna dla alergikow
że masz rację 🖐️ niech się gówniarstwo uczy szacunku.

Gość ciekaweeee
brawo

nastolatki wyciagaja od rodziców kase na korepetycje a potem wydaja na przyjemności zaś do korepetytorki dzwonia i mówia ze nie przyjdą bo jakas klasówka itp. albo w ogóle zero informacji

Gość ScooouT Finch
Żeby ich tak pokręciło :(

Ja mam tel tylko do rodziców..potwierdzają sms- em przybycie pociechy...zdarzyło się parę razy że uczeń nie przybył...ale rodzice zapominali powiadomić o chorobie np......druga sprawa spotakałam się z sytuacją gdzie korepetytor odesłał 9 latka do domu bo ten zapomniał pieniędzy z domu,,przyjdz jak będziesz miał..i kur..czę bierze 50 zł za 45 min..???.uuuuuułllllllllllllll DO AUTORKI....OBRAŻASZ dzieciaki i młodzież szkolną pisząc debile..... marny z Ciebie nauczyciel......marny i mierny...