Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........amomim.........

ale ten Zachód jest...

Polecane posty

A Maeryk Streep ma 4 dzieci i dostała Złotego Globa i filmy ma. Powiedzcie mi jak to jest możliiwe? A taka Polańska 2 dzieci i nic dalej. Wolę już Meryl - jak zwykle zresztą. Przynajmniej wiem, że Meryl chciała mieć rodzinę, a reszta?

Meryl Streep - znaczy się.

Gość Zwierciadło 08.09
Bellucci bedzie mamą? Jejku ona to ma szczęście...:) ładna, ma rodzinę, męża - choc taki łobuz i owłosiony:P i karierę. szkoda, że za Malenę nie dostała żadnej nagrody... A co u Winony Ryder? To była taka dobra aktorka...a tak mało osiągnęła..jedna nagroda..filmy ostatnio takie sobie...

No Polańska nie może dostać Złotego globa, ale może dostać dobre recenzje za swój koncert w Warszawie. Może przyjdzie jakiś krytyk muzyczny i ją opisze, nie? hahaha :(

Gość Zwierciadło 08.09
ciekawy jakby Alicja nadała imię 2 dziecku? A paradis 3dziemu? Nie:)?

Winona Ryder? Nie wiem - wiem, ze kradła w sklepach i się skończyło. A dobrze sie zapowiadała, dobre role i tyle. Jak nasza Bachledka - dobrze się zapowiadała i? :( Ale dobre recenzje Polańskiej wystawcie - żeby nie żałowała, że zapłaciła za bilet...stara jędza. :(

Beluci ma córke 5 letną. 40 miała jak ją urodziła i tyle. No co jeszcze... nie wiem :( Wszystko mi już dziś się gmatwa... :( A Paradis jest w ciąży z trzecim? Powinna pewnie choć - niekoniecznie. W końcu ma najseksowniejszego męża na świecie. To nie musi być dobrym ojcem.

Gość Zwierciadło 08.09
Zachód to klika. Nie podobało mi się to, że jak Kate Moss się naćpała...to pół Hollywoodu się za nią wstawiło. Same nazwiska. A jak Winona Ryder...miała ten incydent z kradzieżą...wszyscy jak jeden mąż odwrócili się od niej plecami.....:( wyobrażam sobie jak ona musiała się czuć..:( ..ona jest wrażliwa, zależało jej na pracy... I nikt się za nią nie wstawił...Nikt..Mogli powiedziec (dobrzy są w wymyslaniu bajek) , że aktorzy żyją pod stresem, że to cięzkie chwile - cykl u kobiety, hormony, że każdemu się mogło zdarzyc..a tu nic....

No bo wiesz jak jest na Zachodzie - kradzież gorsza niż morderstwo, a narkotyki to jest wiesz... na plus czasem w sensie - natchnienie. To nie jest to samo. Kradzież to kradzież - to gorsze niż zabójstwo. :(

Gość Zwierciadło 08.09
Powinna miec 3 dziecko. Deppowi do 50 brakuje..ale wąsy go postarzają..najlepiej wygląda jak ma krótkie włosy i prawie czarne. Takie ciemny brąz. na trzecie to miałoby pewnie cola;). A dwa pierwsze to nie wiem:)

Kradzież i pedofilia w USA - koniec. A resztę to tam przeżyją.

No ja nie wiem ile dzieci powinna mieć Vanessa Paradis - nikt nie twierdzi, że jest idealną matką. Wyszła za mąż za Deppa i jest jego żoną, mają 2 dzieci. Koniec. Kogo więcej obchodzi? Jak się rozwiodą, zaczną bić, pić. Kogo więcej obchodzi? Reszta to życie prywatne.

Gość Zwierciadło 08.09
Ale nie podobało mi się, że nikt się za nią nie wstawił Nawet jej dawny chłopak Depp. Niby on taki odważny, tak szalał w tym hollywood..a tu nic..A niby ją tak kochał...a tu nic. Ani słowa ratunku dla Winony... dziwne jest życie:) szkoda tej winony..ładna, utalentowana, ale przez tą kradzież nikt jej ról nie daje..

Gość lubiem keczup
puenty mozesz nie doczekac;) jestem w szoku ze ten topic sie rozwija OMG, co Wy kurwa ćpacie?

Gość Zwierciadło 08.09
Oni się nie rozwiodą:) Depp powinien sobie to na czole wytatuowac..aby każda wiedziała.... :) :( aby nie było 2 frontów...

uważam, że dajcie spokój z USA - tu jest gorzej w Europie. Ta Polańska MOIM ZDANIEM jest straszna i wszystko przez nią. Dosłownie powinna sobie do getta iść. Jest bardzo proamerykańska, wyszła za człowieka, którego nie rozumie wcale. Ona jest najgorsza moim zdaniem, a Vanessa to w ogóle - to ona z Polską nic nie ma wspólnego - co ją to obchodzi. Czy Depp - pomaga koledze z planu bo ma żonę z Francji. W końcu z Amerykanką żonaty nie jest. Nie wiem skąd on jest , a w USA to znaczy. Nie wiem z jakiej rodziny - nie śledzę tego. Najgorsza małpa dla mnie to Polańska i koniec - gdzie straciła dzieci i spadaka jak dla mnie :(

Gość Zwierciadło 08.09
To może Depp by Winonie pomógł? Co tam farel..dorosły facet poradzi sobie. Deppp powinien zagrac z Winoną. zarobiliby juz na samym rozgłosie. no bo na prawdę szkoda tej Winony. Kazdy się ustawił a ona?

No wiesz - Depp, który nie poparł Winony, którą kochał. A może i ją kochał? Kto wie. Jest żonaty z Francuzką w każdym razie. A Winona ile to ma dzieci? Pięcioro? Co wy wiecie o ludziach, że ich osądzacie na podstawie gazet. Każdy ma jakieś tam swoje cele w życiu - może i rodzine normalną po prostu jako priorytet. Z jakąś ...nie złodziejką na przykład.

Nic nie widzę, żeby Winona sie ustatkowała a swoje lata ma. Wariatka i tyle :(

Gość Zwierciadło 08.09
No, ale nawet z racji psychologii..to nie w porządku. Wstawił się za jedna to i za drugą. Za kate wszyscy..aktorzy Deneveu.Naomie Campell..a za nią? Może Wionona to taka niedzisiejsza romantyczka. A takie wychodzą najgorzej...

W każdym razie - TAK UWAŻAM - Alicja to desperatka dla NORMALNEGO, która rzuciła się na dziecko bo uwazała, że inaczej koniec jej kariery. I to pasuje bo wzieła to dziecko i była matką, a ona? Ona chce robić karierę bez dziecka. W Polsce? Nie wiem co tam z nią zrobią, ale całość tragiczna. Jak ona mogła nie rozumieć, że dziecko z Farelem to koniec jej ...nieistniejącej kariery. No bo skąd to dziecko? No to ma dziecko i koniec iluzji. NIe - teraz zrobi karierę. Myślenie jakiejś wariatki tam i koniec.

Gość Zwierciadło 08.09
czyli widzicie Zachód jest sztuczny. Ludzie wiedzą kiedy rowalic hotel..zrobic szum wokół siebie. Dla kasy. Ale zeby tak faktycznie pomoc komus..wesprzec go..nic.. a jeszcze osoie, dla któej się tyle robiło. I kochało:) ciekawa analiza:)

I to pasuje bo BY wzięło to dziecko - tak chciałam napisać. No wiesz - kto obroni złodzieja gdzieś tam? Nie obronisz. Nikt się nie odważy. Tak samo jak romans gdy masz w pracy - odważysz się powiedzieć komuś coś jak możesz wylecieć? Zastanówcie się. Co ten Jordan miał robić? Dzwonić do matki Bachledy? No chyba was pogięło. A ona? Czy nie mogła z tą karierą pójść do normalnych gazet filmowych? No to co to za kariera i tyle :( Marzyć chcę... :(

Gość Zwierciadło 08.09
No właśnie trzeba byc odważny, aby wstawić się za kimś. Za złodziejem itp. Czyli co? odwagi brak, wszystko na pokaz... druga strona analizy:)

No Farel ...tylko tacy zboczeńcy jak Niemcy z takim dorobkiem kinowym mogli myśleć że on będzie rezyserem. To się znają na USA - ja nie mogę. No to też nie znaczą tam nic. Moze być ich tam 150 milionów, wszyscy mogą wyjechac i tak nic tam znaczyć nie będą bo są głupi. Oni by tam mogli znaczyć gdyby trzymali z Rosją i przez nich US mogło coś zyskać w Rosji. To by znaczyli, ale jak wysłali se tam Obamę to już nic tam nie znaczą i koniec. A reszta to bzdety.

Gość Zwierciadło 08.09
A Keira też jest sama....Ona nie jest rozwichrzona.. ale też nieszczęśliwa..:( a fajna:) w czym teraz gra?:) Mogłaby jeszcze raz zagrac z Deppem.

A ty byś chciała miec męża złodzieja? Chciałabyś i byś sie za nim wstawiała. Po co? Ja np nie wyszłabym za złodzieja i koniec. Już bym mordercy dała szansę, ale złodziejowi? W Polsce?

Gość Zwierciadło 08.09
skoro w gazetach mozna pisac debilizmy, to i tu można. A mnie się wydaje, że między Deppem a Keirą iskrzyło. I co media o tym pisały?:)

No też by chcieli w Wielkiej brytani żeby sie ta Keira ustabilizowała. Może być nawet Farel, ale żeby miała rodzinę bo ona jest po takiej matce, że to lepiej nie komentować. No to jest gwiazdą i koniec.

Ja tam nie wiem czy Depp grał z Keirą. Chyba z WInoną 2 dekady temu. Teraz gra w filmach dla dzieci i tyle. A Keira robi karierę...Winony. Bo nie kradnie.