Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasjopeja1000

Jak myślicie ....dlaczego mnie nikt niechce?

Polecane posty

Gość Kasjopeja1000

Mam 170 cm wzrostu. Długie czarne włosy. Ważę ok 60 kg. Znajomi i nieznajomi mówią mi że jestem bardzo ładna. Jednak niemam faceta ani kobiety ;) Co jest ze mną nie tak? Wykształcenie myślę że mam na poziomie...

Gość Adrianek_kety
Ja z kolei nie miałem dziewczny. Mam 24 lata, nie powiem ładny blądyn, jednak nieśmiałośc robi swoje... :(

Gość Kasjopeja1000
Jak to się objawia w Twoim towarzystwie? Bo u mnie to jest tak. Siedzimy z paczką na imprezie. 2 dziewczyny wolne; ja i kumpela. Podchodzi chłopak i z nami rozmawia ale ta druga jakoś tak go czaruje że on leci na nią. Nie chodzi tylko o nią ale też o inne dziewczyny z tego co zauważyłam. Może ja księcia z bajki szukam....????? załamana jestem

Gość Kasjopeja1000
......albo rozmawiają ze mną, żartują a później...i tak lecą na tą inną

Gość Flara
Dobre pytanie... Spadłaś mi wrecz z nieba bo zadaje sobie podobne od kilku lat. Musisz wiedziec, ze atrakcyjne kobiety maja zwykle najwiekszy problem ze znalezieniem sobie odpowiedniego mezczyzny, gdyz wiekszosc mysli, ze "taka fajna babka, na pewno juz jest zajeta"...Pomysl o tym czy nie stawiasz sobie zbyt wysoko poprzeczki, ustal co cenisz w mezczyznach, jakiego chcialabys poznac...moze wlasnie to, ze sama nie wiesz czego chcesz tak naprawde przeszkadza Ci w znalezieniu mezczyzny ;) pozdrawiam :)

Gość mam ten sam problem
ale za gruba jestem, mam lekka nadwage :-O

Gość Flara
Adrianek_kety Może odstraszają je błędy w Twojej pisowni ;)(*blondyn) A tak poważnie...niesmialosc u mężczyzn jak dla mnie jest wskazana, mezczyzna zbyt pewny siebie niestety ale "odstrasza" kobiety...mezczyzna ktory potrafi sie zawstydzic powiem Wam szczerze wyglada uroczo...;) walcz z tym ! niesmialosc nie jest rzecza nie do przeskoczenia ;) pozdrawiam

Gość Flara
Kasjopeja1000 Wiesz...moze oniesmiela ich to jak wygladasz, moze robisz dziwne miny, uderzasz w nich dziwnym nieprzyjemnym spojrzeniem, jestes wyniosła...zastanów sie co moze byc tego przyczyna...skoro z uroda jest wszystko wporzadku przyczyna musi byc w czyms innym, moze w czyms bardziej blahym niz Ci sie wydaje ;)

Gość Adrianek_kety
Nie tu nie o pisownie chodzi, faktycznie popełniłem błąd w piwni może to z uwagi na późną porę :) W każdym bądź razie miesiąc temu spotykałem się z pewną dziewczyną, ładna, mądra, inteligentna, zadbana i co najważniejsze skromna. Widziałem w jej oczach coś więcej, rozmawiało nam się wspaniale, jak na moją nieśmiałość przełamałem się. Specjalnie zorganizowałem dla nas sylwestra. Niestety przed świętami Bożonarodzeniowymi się wszystko zmieniło. Brakło jej wiary w siebie. Ja też nie powiem stałem się zimny. Cała ta sytuacja potoczyła się w złą stronę. I chodź teraz mija miesiąc ja wciąż o niej myślę jak głupi. Jestem uczuciowy i to mnie boli. Nie potrafię ranić, a jednak jakoś mi się to udało :/ Co po dzień dzisiejszy ubolewam. Życie...

Gość Kasjopeja1000
Znam ze słyszenia i widzenia dziewczyny ładne zgrabne itd. które mają powodzenie ale ....z innej przyczyny a mianowicie powiem brzydko "dają dupy"...ja już nic z tego nie rozumiem. Przecież nie będę na każdym kroku dawać komu popadnie byleby tylko mieć kogoś

Gość Adrianek_kety
Dawanie dupy tylko po to żeby chłopak leciał na dziewczynę nic nie daje. Co to za miłość? To nie jest najważniejsze. W życiu liczy się uczucie za którym podąża reszta życiowych sytuacji. Chodź sam niewiele przeszlem w swerze uczuć rozumię pewne sytuacje. Należy kierować się sercem, a nie przymusem....

Gość Flara
Adrianek_kety Dziwi mnie Twoje podsumowanie "zycie" I ciężko mi jest to zrozumieć, ze skoro podoba Ci sie dziewczyna z która zreszta sie dogadujesz tak łato zrezygnowałeś po to tylko by podsumowac to tak prostym slowem jakim jest "zycie"... Tu da się jeszcze sporo wyjaśnic...i nalezy o tym pogadac.Wiesz, moze nie zdajesz sobie z tego nawet sprawy ale takie proste zobrazowanie sytuacji jak i przyznanie sie do kilku swoich slabosci jaka w Twoim wypadku jest niesmialosc, bardzo ulatwia sprawe.Pogadaj z nia o tej sytuacji z sylwestrem.Jak widac jak ja tak i Ciebie poniosly chyba zle emocje, ktore niepowinny miec miejsc.Jesli Ci zalezy rób wszystko, tylko nie przekreslaj wszystkiego z gory...nie warto. Zycze powodzenia i trzymam kciuki ;)

Gość Flara
Kasjopeja1000 Sluchaj... Dawanie komus na kazdej imprezie przyslowiowej "dupy" nie oznacza wielkiego i niepodwazalnego powodzenia.To po prostu bycie dziwka umowmy sie i niech tak zostanie. Jak płytkim trzeba byc czlowiekiem by skusic sie na kilka glodnych kawalków, by wkoncu dac facetowi w ubikacji na imprezie i myslec, ze jest sie atrakcyjna? Nie Kochana...wtedy nie jest sie atrakcyjna a latwa. Uwierz mi choc to moze byc dla Ciebie banalne i glupie.Czekanie ma znaczenie. Najprzyjemniejsze przychodzi wtedy kiedy sie na to nie czeka. Wiem cos o tym. Szanuj sie a szanować będą Cie wszyscy, wraz z mężczyzna z którym będziesz szczęśliwa ;):) Pozdrawiam Cie sredecznie ;):)

Gość Adrianek_kety
Niestety sprawa została zakończona, chciałem to jakoś zmienić/odwrócić. Jednak dziewczyna z dnia na dzień zmieniła zdanie. Chodź nalegałem, prosiłem nic to nie dało. Szanuję jej zdanie i na tym pozostanę. Nie chcę się jej narzucać. Może sama kiedyś zrozumie/wróci. Nie wiem, dalej czuję niesmak podejścia mojej osoby do nie, być może dla tego że nigdy nie byłem tak blisko dziewczyny do której coś czułem. Zresztą ona też dawała po sobie znaki że nie na daremno się ze mną spotyka. Nie potrafię znaleźć przyczyny dla której rozstaliśmy się bez słowa. Najwidoczniej tak miało być...

Gość Flara
Adrianek_kety W takim razie jedyne co moge to tylko i wylacznie wspolczuc. Szkoda... Przyczyna moze byc wiele rzeczy.Moze nagle znow pokochala swojego bylego i zechciala do niego wrocic, moze jest cos o czym nie powiedziala Ci wczesniej, co jednoznacznie przekresla wszystko. Jedyne co moge powiedziec to to, ze pewnie jeszcze trafisz na kogos odpowiedniego, zycze Ci tego ;)

Gość Adrianek_kety
Faktycznie może coś w tym być że pokochała swojego byłego (11 lat starszego). Co nie zmienia faktu że wciąż o niej myślę. Czy spotkam inną ciężko powiedzieć. Ostatnio mnie to spotkało 3 lata temu. Mam nadzieję ze to nie reguła i znów przyjdzie mi czekać 3 lata :/

Gość Kasjopeja1000
ja nie zamierzam być łatwa ale jak na to patrzę to szlag mnie trafia...czy wszyscy faceci muszą być tacy naiwni? nie rozumiem juz tego.ładna i mądra nie!ale ładna glupia i latwa tak!jak najbardziej!

Gość Kasjopeja1000
Flara dziękuję:) Rozumiem wszystko, tylko nie rozumiem chłopaków którzy myślą że ta co daje dupy to jest fajna i atrakcyjna. Czy im za przeproszeniem "oczy pizdą zarosły" "??????????

Gość Adrianek_kety
A ja nie rozumie jednej rzeczy w życiu. Dla czego taki jak ja, który nigdy nikogo nie zranił/zrani, nie może znaleźć drugiej połówki. Co mi po tym że jestem miły, opiekuńczy, jak żadna tego nie docenia, aż tak trudno to w facecie zobaczyć? Czego dziewczyny chcą? Mam je bić Taki zachowanie to nie ja. Odnoszę wrażenie że dziewczyny lecą na twardych którzy niekoniecznie w dalszym życiu będą mili i szanowali związek...

Gość Adrianek_kety
Może i tak, sam to raz zauważyłem. Powiedziałem jej o tym. Coś w tym wszystkim musi być. Póki co chyba chcę być sam, najlepiej mi z tym, nikt nie rani, ja nie ranie... Czas pokaże co dalej. Czy przez życie przejść samotnie, czy z kimś...

Każda potwora znajdzie swego amatora.. Czym wy sie przejmujeCie?rozumie ze kazdy pragnie uczuć czulosci milosci itd jak najszybciej i najlepiej wyjątkowej..wygląd im lepszy tym lepiej ale ważniejszy jest wasz charakter no i dopasowanie obojga partnerów.lepiej dobrze wyglądać i miec wielu partnerów w zyciu?przeżywać te rozczarowania i rozstania czy spotkać ta osobę ktora nie leci na wygląd i gdy spróbujemy byc razem wiemy o co jej chodzi..zycie różne pisze scenariusze i czasem wiele lat trzeba czekac niestety.czy kazdy po dwudziestce musi miec kochanego meza czy żonę i dzieci?i tak większość związków takich to fikcja.nerwy kłamstwa obłuda zdrady..żyjCie swoim życiem a nie innych.chocby bylo malo ciekawe to jest tylko jedno i jest wasze.

Gość Flara
Kasjopeja1000 Nie myslą, że jest atrakcyjna, tylko WIEDZĄ, że jest łatwa i to sumiennie wykorzystują ;):) Przez co traca takie dziewczyny jak Ty np. A tracisz w taki sposob, ze nie podlegasz pod ten "utarty typ" dziewczyny ktora jest, ladna na pewno glupia i na raz.

Gość Flara
235425 Opowiadasz "piękną" historie, która zdecydowanie powinna znalesc sie gdzieś indziej. Poruszasz kilka wątków w jednej wypowiedzi.A tu chodzi o coś zupelnie innego.O zrozumienie czemu atrakcyjna dziewczyna nie może wlaśnie trafić na ta odpowiednią osobe.Jasne wazny jest charakter, ale chyba nie powiesz mi, że facet widzac Cie na imprezie zacznie poznawac Twoje cechy (charakteru) niz oceni Cie na samym poczatku po wygladzie. Mowa jest o stereotypowym mysleniu. Ładna=głupia, "Brzydka"=madra... Nie chodzi o to, zeby po 20tce miec juz rodzine, ale miec przy sobie kogos wartosciowego, kogos kto bedzie chcial dorównac Ci kroku, kto bedzie CHCIAŁ Z TOBA BYĆ...to jest ważne obecność... Każdy o tym myśli kto ma dość samotności...każdy zastanawia sie nad sobą jesli widzi, ze mimo swojej atrakcyjności nadal jest sam, nie szuka na sile a z glowa jednoczenie chcąc jak najszybciej trafic dobrze i przestać trwać w tym dziwnym stanie, ktorym wlasnie jest samotność... . .

Pozostaje tylko mieć nadzieję, że znajdzie się wystarczająco dużo wystarczająco mądrych i odważnych facetów, którzy szukają nie tylko ładnej, ale i mądrej.

Gość Flara
Adrianek_kety Nie moge wypowiadac się za ogól, mogę jedynie mówić za siebie i ewentualnie podzielić sie doświadczeniem i doradzić. To zalezy od kobiety.Dla jednej silny umiesniony mężczyzna bedzie szczytem marzen, podczas kiedy druga notorycznie kochac sie będzie w mężczyznach romantycznych, troskliwych i opiekunczych. Wiem jednak, że dobrze jest kiedy mężczyzna posiada wszystkie te cechy, wieczne mówienie "tak" kobiecie nie jest dobre, ja wiem, ze zaraz ktos oglosi sprzeciw i powie "jak sie kogos kocha chce sie dla niego jak najlepeiej" oczywiscie !! Ale facet a'la flaki z olejem ktory na wszystko sie zgodzi, do wszystkiego bedzie chetny, wlasciwie z czasem bez swojego zdania to nie najlepsza opcja.To po czasie bywa nudne... Dlatego tez, warto znac swoje racje warto sie czasami postawic, co by bylo ciekawiej, warto miec swoje pasje i szanowac je tak samo jak pasje partnera, rozwijac sie i pozwolic na rozwoj drugiej osobie...niby male rzeczy a istotne... . .