Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupapomidorowa

Ej ludziska

Polecane posty

Gość Slaughterhouse Ziomie
ciezko poprawic humor przez internet, nie znajac kogos...a jakos tak od nadmiaru nauki na cos takiego infantylnego mnie wzielo :P przypomnialo mi sie jak moja siostra tego sluchala :D

Gość Slaughterhouse Ziomie
heheh nie zabrzmialo jak wyrzut:P ja troszke inaczej napisalem to co myslalem:P za pozna godzina juz :) a ucze sie kodeksu karnego wykonawczego, ktory zaraz rzuce w kat chyba i pojde spac:) Insomnia?

Gość Not 4 one season
Hej Zupa. Chciałem napisać że jesteś Osoba jedną z niewielu czarnych nicków z która lubię rozmawiać i trzyma poziom. Niestety reszta tych osób to trochę dla mnie badziew. Ty Jesteś wyjątkowa. Trzymaj się. Hej.:):)🌻

Gość Czika-nialiana
Mi tez smutno i zle, troche mi sie zycie powywracalo do gory nogami...rozmyslanie nic nie da, ale jakos ne moge spac, buuu...

Gość Czika-nialiana
Dylematy zyciowe mozna przez to zawariowac, a i tak nigdy nie ma sie pewnosci, ze pojdzie sie wlasciwa droga :-(

Gość Not 4 one season
Właśnie właśnie Slaughter Insomnia-bezsenność. To motor napędowy aktywności na tego typu forach za wyjątkiem osób które mają po prostu jakąś robotę a mogą rzucić okiem na to co tu. Ufff to wykancza. Choć zauważyłem że wiele osób nie zdaje sobie sprawy do końca z niebezpieczeństw jakie wiążą się ze zmiana rytmu. Zwłaszcza depresja. Wielu ludzi co zauważyłem potrafi tu czasem całą dobę siedzieć. Podziwiam. :):)PzDr!

Zaczynam się obawiać, że i ja należę do tych osób. Cóż, bezsenność to nic miłego. Cieszy mnie, że komuś może sprawiać przyjemność rozmowa ze mną. Jeśli chodzi o naukę prawa, brrr, nie chciałabym mieć z tym nic do czynienia.

Gość Slaughterhouse Ziom
eh ja tez sypiam po 3h;/ a co do prawa... rozumiem to, bo nie wyobrazam sobie zeby ktos to studiowal nie lubiac tego, albo sie to lubi alebo nie;] Milej nocy zycze i glowa do gory:)