Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogromczyni wampirów

Nieudana randka- koszmarteż tak mieliście co zrobić w takiej sytuacji kiedy o

Polecane posty

Miałam taką niby randkę z fajnym gościem która okazala sie totalnym niewypalem tzn.byla w szerszym gronie jednym slowem mowiac bylo nuuuudno i nie bylo o czym gadac w ogole siedzielismy wszyscy znudzeni i zniecheceni i musze dodac ze jego koledzy są straszni nie umiem sie z nimi dogadac nie wiem moze sa wstydliwi albo tylko zgrywaja kozakow ale w kazdym badz razie jest wielkie dno;( napisalam mu sms po wszystkim ze bylo spoko itp a on...CISZA co to moze znaczyc,chyba juz mu sie nie podobam sa sznase na jakies kolejne spotkania. Ludzie kto z was tak mial?!!!

Gość defew2e
porasha moze to ty byłas nudna i nie jestes jego typie wiec cie olał i dlatego milczy nieodzywa sie

Nie ja!Starałam sie podtrzymac temat zagadywalam towarzystwo i on tez wspolnie sie staralismy ale bez odzewu probowalam ich rozsmieszyc ale na marne takie kolki jednym slowem pierwszy raz tak mialam jestem z natury cholernie wygadana osobą i z kazdym sie dogaduje a tu cegła;( on wie ze nie jestem nudziarą i na poprzednich spotkaniach bylo świetnie tylko teraz jakos- to wina towarzystwa;(

Gość moskala
Czyli to nie była wasza 1randka? tylko p o co od razu w szerszym gronie? w sensie jakbyś była jego dziewczyna byłoby naturalne ze chce cie poznać ze znajomymi ale jak nie jesteście to czemu sama się z nim nie spotkałaś w jakiejś knajpce przy piwku tylko z całą ekipą?

nie mogl sam bo nie ma auta obecnie i dlatego byl z kumplami wiec tak wyszlo na poczatku to jeszcze jakos sie kleila rozmowa ale pozniejszy etap-katastrofa on smutny, ja przybita a reszta ziewa;(

Gość toja toja toja
widać w opinii 'towarzystwa' wypadłaś marnie a jemu bardziej na tej opinii zależy niż na Tobie :O

Gość moskala
Ojej, chyba nadajesz na innych falach niż jego kumple. Ogólnie jeśli cię nie polubili np.stwierdzili że monopolizowałaś rozmowę albo gadałaś głupoty to facet jeśli głupi mógł przedłożyć zdanie kumpli.ale może też być tak że on też przeżywa to spotkanie i czuje się głupio że tak wyszło i dlatego się nie odzywa. poczekaj, nie pisz już nic ty już mu napisałaś eska,kolej na niego