Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi pomozcie

harmonogram 5 miesiecznego dziecka

Polecane posty

pytanie to kieruje do doswiadczonych mam. jak mam ustalic taki harmonogram. Np jest tak ze wczoraj mon syn jadl tak 6.00 mleko 9.00-10.00 kaszka 14.00 obiad 16 deser 18.00 19.00 kapiel i do lozka ( czasem nie chce wcale zsnac i mimo ze staram sie go wyciszyc to musze sie troche pobawic zasypia tak kolo21 a dzis tez jadl o 6 i teraz powinien jesc ale usnal mi na rece to co mam go budzic i isc wedlug schematu? nie wiem co robic. Jesli poczekam to znowu sie wszystko przesunie

no nikt nie chce mi pomoc, dajcie jakies radyh

je ostatni posiłek o 16 i tylko 2 posiłki mleczne? czym sobie zasłużył na tak restrykcyjną dietę?

Gość jak widziałaś że jest
już śpiący i zmeczony to trzebabylo dać kaszke o 9.30, ja tak robię, mam 7miesięcznego synka i ma podobny schemat do Twojego, z tym, że mój chodzi spać o 20 u wygląda mniej więcej tak dzień 5-6- mleczko ok 8- pobudka, wstajemy 9-9.30-kaszka 10-11.30-sen 13.30- obiadek 14.30-15;00 do 16.00-16.30-sen ok 17-deser ok 19 kąpiel 19.30-20.00 mleko i zaraz po nim sen

\no właśnie i dlaczego tylko 2x posiłki mleczne? powinien jeszcze dostawać je razy 4 i na pewno na noc

zapomnialam napisac ze po kapieli daje mu kaszke od 24o ml zjada troche mniej no i potem do spania. No i w nocy budzi sie raz czy dwa na jedzenie

aha no to wszystko wyjasnia

dzieki za odpowiedzi