Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggfghghg

wychowałam sie w rodzinie gdzie moj ojciec był

Polecane posty

Gość ggfghghg

agresywnym pijakiem, bił ,pił,obrazał,nie szanował mojej matki spotkałam sie z wieloma mezczyznami randki itp zakochałam sie w podobnym typie ktory mnie nie szanuje,krzyczy na mnie,zdarza mu sie popic ale nie jest wtedy agresywny;/ jestem z nim poł roku nie wiem jak mezczyzna powinien traktowac kobiete mam 23 lata a nie wiem;/ tzn wiem ze musi byc dla niej dobry moj w wiekszosci jest, mowi ze kocha tylko czasem krzyknie ;/ duzo naczytałam sie o idealnych mezczyznach a rowniez o tym ze tacy nie istnieja

Gość ggfghghg
mieszkam w małym miescie generalnie wsi prawie;/ studiuje dziennie wiec o jakich terapiach mowa?? niestaty to nie dla mnie widze ze mam problem dostrzegam to wyraznie dlatego pisze o tym sama chce sobie pomoc do niego nie odzywam sie prawie tydzien za to ze koledzy mu naopowiadali jakie to kobiety sa puszczalskie i on stwierdzi ze okłamywałam go i przed zwiazkiem z nim miałam niewiadomo ilu mezczyzn( oczywiscie to kłamstwo ..miałam 1-dnego o ktorym dobrze wiedział no ba wrecz wie jak wyglada i sie nazywa nie oszukałam go)obraziło mnie to i zraniło na poczatku było idealnie zmieniło sie od jakkis 2 miesiecy na gorsze;/

Gość ggfghghg
chce go zostawić tylko troche silnej woli brak

Gość na pocieszenie
Faceci sa albo zli albo beznadziejni, idz do psychologa na nfz, bo Cie ten palant wykonczy 🖐️

Gość trgttyty
up

Gość tyle samo na swiecie
porzadnych facetów, co porzadnych kobiet. Wybór nalezy do ciebie.