Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieszkaaa

czy wasz facet robi cos smiesznego podczas orgazmu??

Polecane posty

Gość smieszkaaa

bo mój się łapie za głowę i robi śmieszne miny :D wczoraj nie wytrzymałam i parsknęłam śmiechem i chyba się na mnie obraził, bo nie odzywa się dziś do mnie :O jak to wygląda u was? i jak go przeprosić?

Gość 222222
no jak by mi się facet łapał za głowę to też bym parsknęła śmiechem :) na szczęście mój nie robi nic szczególnego, czasem nawet nie wiem że już doszedł (oczywiście widać to po wytrysku ale jak jest w środku to dopiero po fakcie można odkryć :D )

Gość Magda Ewa Maria
hihi ja czasami się zastanawiam czy mu krzywdy nie robie, bo nagle zaczyna sie wykrzywiac i wyginac :) ale czasami też nie widze, że jest już po.

Gość smieszkaaa
kurcze, muszę go jakoś przeprosić, tylko co powiedzieć, żeby go jeszcze bardziej nie urazić? :O

Gość Magda Ewa Maria
powiedz mu poprostu, że go przepraszasz, powiedz, że go kochasz, i ze powinien się ieszyć, że jesteś przy nim spontaniczna :D

Nie :D Myślę, że trochę uraziłaś jego dumę. Ale nie martw się, poobraża się trochę i mu przejdzie :P:)

Gość lula8
o kużwa j a chyba bym sie wystarszyła... hahah albo zapytaj sie go wprost dlaczego tak robi ?/ A moze gdzies widział na filmie ?:-)

Gość 222222
ojejku, co za obrażalski :) no takie ma odruchy i tyle, ale nie zmienia to faktu że to jest śmieszne i miałas prawo się zaśmiać.... powiedz mu po prostu czy gniewa się na ciebie, jeżeli tak to przepraszasz ale nie wiedziałaś że go to urazi, i już :) a na zgodę kolejny seksik z mega orgazmem :D:DD:

Gość he he he
on się śmiał ty się śmiałaś - to o co chodzi - jemu wolno?

Gość smieszkaaa
aha, jeszcze czasami ma dreszcz, taki ze cały się wzdrygnie haha śmieszny jest ale bardzo go kocham :) ok, jakoś to załatwię :)