Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jangos

Musze akceptować dzieciaka swojej przyszłej żony!!!

Polecane posty

Gość jangos

Moja dziewczyna w wieku 17 lat została matką , jest wykształcona , ma 9letniego syna i co najważniejsze pochodzi z zamożnej rodziny! Inaczej w życiu nie zdecydowałbym się na ten związek. Jej rodzice mają duże znajomości, załatwili mi dobrą prace gdzie zarabiam nie złe pieniądze! Prawda jest taka że ja wcale jej rodziny nie szanuje, są mi potrzebni tylko do jednego celu! Do tego by mieć z czasem jeszcze lepiej płatną prace. Mógłbym wiele złego powiedzieć na temat jej rodziców oraz braci. Ta idiotka mnie kocha i wszystko by dla mnie zrobiła. Teraz niedawno jej się oświadczyłem. Jeden z jej braci myśli że jestem jego kumplem a drugi mnie nienawidzi tylko że nikt go nie słucha!

Gość tacy sami a ściana między nami
kretyn to mało powiedziane!

Gość ze tak powiem
szczery jesteś ale cham, prostak i utrzymanek:-0 Zycze ci jednego :zebyś został impotentem bydlaku:-(

Gość jangos
Opisałem swoją sytuacje, będę brał ślub z nią tylko dlatego żeby zapewnić sobie lepszą przyszłość! Moja narzeczona zrobi wszystko o co ją poprosze, z dzieckiem nie ma problemów bo dużo więcej czasu odkąd u niej mieszkam to odsyła małego do swoich rodziców, więc dzieciak większość czasu spędza u dziadków!

Gość moskala
ale z ciebie interesowny gnojek mam nadzieje ze w ostatniej chwili narzeczona posłucha tego brata który cie nienawidzi i kopnie cie w 4 litery a jej rodzina zniszczy ci karierę.

Gość jangos
nogogłaszczka Jedno i drugie! Z jednej strony ciesze się że przez ten związek znalazłem sobie dobrą prace a z drugiej obawiam się tego co będzie po ślubie. Narazie ona robi wszystko to do czego ją namówie a skąd mam wiedzieć jaka będzie po ślubie.

to jeden z tych nudziarzy co piszą texty które uważają za kontrowersyjne i liczą na wielki łomot kafeterianek prowo albo gey bez yąder

Brednie jakie wypisuje autor w swym prowokacyjnym topie sa zapewne wynikiem przemrozenia resztek mozgu, wiec sa dwie mozliwosci- albo wspolczucie wzgledem jego ulomnosci ( kto ma namiar na dobrego psychiatre moze go mu podeslac- a nuż skorzysta:)druga mozliwośc to lekcewazenie chlopaszka;))))

Gość wredna samotnica
No czym się przejmujesz, wreszcie zrozumiałeś to o czym kobiety wiedzą i robią masowo od dawna! Samiec musi mi zapewnić byt, (w twoim przypadku akurat na odwrót) a i proszę kobietki o nie pisanie banałów że tak nie jest, skoro wszystkie wiemy że tak jest.

Gość ale i tak bywa....
a dziecko niestety musisz akceptować, przyszłą żonę również... Tylko co stanie się jak naprawdę zakochasz się w jakiejś dziewczynie? Może być twarde lądowanie...

Gość jangos
Przecież ja jestem z nią tylko po to by mieć zapewnioną dobrą prace,ja nie będę na niczyim utrzymaniu! Z czasem może dzięki jej rodzinie będę mógł znaleźć sobie lepszą prace! Jej dzieciak na szczęście mało kiedy jest z nami, dwa czy trzy razy w tygodniu!

Gość jangos
Narazie nie potrzebuje innej kobiety bo moja przyszła żona jeśli chodzi o seks zapewnia mi wszystko czego potrzebuje! Nawet myśli ze mną o dziecku!

Gość cam i dupek

Gość cham i dupek

Gość ale i tak bywa....
O, to nawet i dzidziuś będzie... ciekawe czy tego szkraba zdołasz pokochać... a może okaże się tylko życiową zawalidrogą?

Gość jangos
Dzięki temu dziecku mojej partnerce życiowej będzie potem trudniej ode mnie odejdź, gdyby coś nie wyszło. Napewno nie będzie chciała dokopać ojcu własnego dziecka!

Gość moskala
o wszystkim pomyślałeś heheh no to mam nadzieję że narzeczona się odkocha albo wejdzie na kafeterie i przeczyta co ty tu wypisujesz

Gość Melpomena...
O qurwa.... to takie oszołomy jeszcze chodzą po ziemi?? Ja pieeeerdole ale żenada!!!

Gość Melpomena...
Trudniej odejść?? Chłopie, ty bab za grosz nie kumasz!! Jak Ci kopnie w doope to Ci jej rodzinka życie zrujnuje do 5-tego pokolenia!!

Gość a ja myślę że to prowo
fantastyczne po prostu!

Gość fujarkaaaaaaaaa
sam nie jestes w stanie sobie w zyciu poradzic ??? potrzebujesz jej rodziny,krorej do tego nie szanujesz ??? rodzice cie wychowali na takie zero zyciowe ....

Gość kapiczka71
oby się wszystko obróciło w drugą stronę i ktoś tobie porządnego kopa zasadził i żebys wylądował w rynsztoku b....ku

Gość Angeluuś
Ja bym uważała. Jeśli mają takie wpływy to jak się wyda ( a zapewniam Cię, że się wyda) to mogą Ci tak dokopać, że się nie podniesiesz. Możesz już nigdzie nie znaleźć pacy itp Zachowujesz się jak galerianka

Gość Melpomena...
Chłopak od pługa siłą oderwany, to czego się tu spodziewać!

Gość ja powiem tak.....
dokładnie jesteś zerem życiowym i do tego cholernie wrednym mam nadzieję że tej dziewczynie i jej rodzinie w końcu się oczy otworzą i tak dokopią Ci do dupy że się nie pozbierasz

Gość sok marchwiowy
zastanów sie czemu ona jest bez faceta ;)

Gość kapiczka71
pędż w stronę wsi łosiu!!!

Gość kicia069
A pomyslałeś moze ze jej zniszczysz życie, nadzieje, złamiesz serce!!??? czy nic cie nie obchodzi oprócz własnej du*y??? skoro robi co jej kazesz to cie kocha ponad zycie a ty ja tylko oszukujesz i grasz!!! sielanka nie potrwa długo jesli wszystko sie wyda, a wtedy ci wpływowi ludzie którzy ci załatwiaja prace mogą załatwić ze jej już NIGDZIE NIE ZNAJDZIESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a twoje zycie i jej stanie sie piekłem pomyslałeś moze o tym ze jak ona sie dowie to może zrobić coś głupiego??? jakbyś sie czuł jakby sie ktos przez ciebie zabił?? albo co gorsze ciebie zatłukł na śmierć?? uwierz mi ludzie nie tolerują takiego chamstwa!!! ktoś kiedyś cie moze okaleczyć na całe zycie PRZEMYSL TO, nie żeń sie z nią, nie niszcz jej życia bo na nia nie zasługujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!