Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NATKA20

cena sukni ślubnych w salonie vivien vigo

Polecane posty

Gość NATKA20

Witam. Chcialabym dowiedziec sie jakie ceny sukien sa w tych salonach jak również ile kosztuje wypozyczenie sukni. Czy warto w ogole odwiedzic ten salon?

Gość NATKA20
wiesz szukalam w internecie i nie ma dlatego zalozylam wątek a jak ci cos nie pasuje to po prostu nie odpisuj kretynko nikt ci nie karze kazdy ma prawo pytac o co chce zreszta chce sie tez dowiedziec czy warto jechac do tego salonu wiec sie zamknij lepiej bo przez telefon mi tego nie powiedza :P

Gość jezuuuuuuuuuuuuuuuuuu
spierdalaj głupia szmato najpierw popracuj idiotko nad ortografią a potem pyskuj na forum wypad!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość NATKA20
wiesz nie bede z toba dyskutowac zbyt uposledzona jestes a ty nie bedziesz decydowala o tym kto jaki temat ma zakladac wiec wypad z tego watku boshe kto takich ludzi spłodził :P żal

Gość NATKA20
wysil sie jeszcze troche bo nie dziala to na mnie taka patologie powinni z malpami zamykac

Gość macierzyński od maja
autorlo nie gadaj z matołami bo nie ma sensu. moje zdanie jest takie: idź do salonu i porównaj ceny. przeciez najwięcej przyjemnosci sprawia wyszukiwanie odpowiedniej sukni. przeciez jak pójdziesz do salonu i popytasz o ceny to nikt cię nie wygoni!!

Gość NATKA20
tylko właśnie problem w tym że ja nie mam takiej możliwości bo jęstem w anglii a tu ceny sukien są wysokie. W polsce będę 2 tyg. przed ślubem dlatego próbuje dowiedzieć się coś na temat sukien z tego salonu bo podobają mi się dwa modele w salonie pewnie mają wiekszy wybor niz na stronie http://www.vivienvigo.com/galeria.htm galeria druga elegance collection model Andromeda tj pierwsza i model casyopea trzecia w drugim rzędzie

sama miałam kupować tam sukienkę, kosztowała 2800, ceny bardzo podobne jak np w Agnes czy Angel. ale to zależy od sukienki, w tym salonie w którym byłam koszt wypożyczenia wynosił 60% ceny, pozdrawiam:)

Gość NATKA20
dzieki bardzo za odpowiedz teraz chociaz wiem na jaka cene sie nastawic pozdrawiam

Gość Puk PUK w czoło
Jak to 2 tyg przed ślubem suknie chcesz zamawiać? W Polsce to się zamiawia MINIMUM 3 miesiące naprzód, a miesiąc wcześniej to już się robi dopasowanie. Chyba że chcesz suknię "z wieszaka" czyli brudną i zniszczoną berz mozliwości wyboru rozmiaru i koloru.

Natka, ja mierzyłam casyopeye, nawet była wtedy jej promocja, ale jak dlka mnie to w rzeczywistości była trochę za duża i gorset mi się w ogóle nie podobał:) i cała z tyłu była z tafty, wolałam żeby tren był też z tiulu..dlatego szyłam sobie suknię w pracowni artystycznej trochę na jej wzór i sukienki z Agnes:) powodzenia w szukaniu:)

Gość NATKA20
moze to jest malo czasu dwa tygodnie ale bede tak dlugo szukac az znajde odpowiednia nie mam mozliwosci zeby kupic suknie wczesniej niestety zreszta to nie twoj problem dagaa myślałam też nad tą która ty mierzyłaś ale zobacze jak przyjade nie zawsze pasuje nam ta suknia którą sobie upatrzymy czy wymarzymy pozdrawiam

Gość NATKA20
dagaa ja wlasnie sie obawiam ze ta suknia bedzie za bardzo obszerna bo jestem niska :( ale szukam tez podobnych modeli o mniej obszernej spodnicy