Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosiaczek i Kubuś

Życzenia urodzinowe dla osoby z duszą artystyczną.. HELP!!!!

Polecane posty

Gość Prosiaczek i Kubuś

Szukam długich życzeń urodzinowych, moga być śmieszne ale nie rymowane bo takich jest wszedzie pełno, ja nie mam talentu artystycznego wiec prosze was o pomoc, bardzo mi zależy na tej osobie, jest to mój najlepszy przyjaciel a nie potrafie nic wymyślić:(

Gość Ewellinka
najpierw pomyśl czego mu naprawdę życzysz (tak od serca) i ubierz to w słowa:) Tym bardziej jeśli jest to Twój best friend - znasz go najlepiej, wiesz o czym marzy...

Gość Prosiaczek i Kubuś
nie choci o to ze nie umiem myśleć tylko ze nie czuje sie na tyle mądra alby napisać coś dla tak uzdolnionej osoby jeśli bym potrafiła to nie prosiłabym o pomoc może ktos zna jakiegos autora albo adres stronki z pięknymi wierszami ktore by sie nadawały na ta okazje..

Gość Ewellinka
jeśli ta osoba czyta, być może nawet pisze wiersze, to z pewnością większość zna na pamięć. Dlatego jeśli napiszesz coś od serca, będzie to bardziej docenione niż gotowiec. Nie musisz być pisarką by przelać "na papier" to co czujesz... Ale to Twój wybór:)

Tym mój drogi przyjacielu; Mój serdeczny dobrodzieju; Ja z okazji święta twego; Życzę tobie najlepszego; Samych dobry w życiu rzeczy; I nikt temu nie zaprzeczy; Niech ci zdrowie dobrze służy; I codzienny zapal duży; Jak najwięcej Ci wszystkiego; I jak najmniej tego złego; Żyj szczęśliwie i najdłużej; No i bomboniery dużej ;)