Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonanaMaxarertrg

oszukanaa przez koelzank

Polecane posty

Gość wkurzonanaMaxarertrg

studiuje zaczonie ostatnio mielismy w grupach do zrobienia prezentacje multimedialna i stwierdzilismy ze zrobi to mama naszego kolegi ktora jest specjalistka w tej dziedzienie ,my zjamowlaismy sie materialami,pokresowalismy jej ksiazki itp a ona miala to zrobic nie za darmo niestety dzien przed okazuje sie ze zamiast prezentacji napisala tylko prace na 5 stron no zong nikt sie tym nie przejal ,ja do 2 w nocy siedzialam i robilam prezentacje na drugi dzien tylko podrzucilam notatki co kto ma czytac i nawet nie dostalam slowa dziekuje.... dostalismy 4 , teraz z innego przedmiotu mamy napisac prace w grupach niestety przydzielili mnei znow u do tej samej ,chorowalam cale 2 tygodnie i nie bylam w stanie nic zrobic a one do mnie ze skoro nic nie zrobilam to mnie nie dopisza..... juz wiem ze zrobie ta prace sama ale ...mam ochote sie odgryzc jak im wypomialam to to cisza jedna wogole nie odbiera telefonu....

Gość podłe masz koleżanki
Więc zrób sama, pewnie, że niełatwo, bo zamiast odcinka pracy masz całość do wykonania, ale wtedy ocena za pracę będzie tylko Twoja. A na drugi raz nie zgódź się na współpracę z nimi, albo wykonaj swoją część prezentacji i tyle.

Gość Gwiazduniaaaa
chamskie pizdy z nich...