Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnncccccccccc

Moj maz mnie zdradza!!!!

Polecane posty

Gość qswwqe
a wiecie moze czy jesli usunie sie maikle to czy mozna je jakos odzyskac??Bo z moim mialam podobna sytuacje ale wszystko skasowal

Gość ja powiem tak.....
no i dalej śledziła pocztę ....na pewno spanikuje i coś jej napisze na ten temat że żona się domyśla itd....

Gość autorko
wspolcuje z calego serca. lecz dziwie sie ze widocznie chcesz z nim byc. Ja bym go wyjebala z mojego zycia. jak on moze do Ciebie powiedziec ze ona jest lepsza niz ty:-( a jak moglas wejsc na jego maila,mialas haslo??? i co pisali sobie?? cos konkrtenego??? n.p kocham cie albo ostania noc byla piekna??? co wynika z tych mailow, bylo cos wiecej miedzy nimi?

Gość autorko
"bo bylas niedobra a ona mnie rozumie...." co za chuj :-O

Gość a ja powiem tak......ze.....
niby racja........kurcze sama nie wiem, ja bym bala sie tylko tego, że cos wyniucha i zmieni konto, haslo.....a wtedy lipa.....jej adres mailowy zna wiec co za problem napisac do niej z nowego konta .... jedno jest pewne- nie rob afery i badz spokojna....

haslo dal takie samo jak ma wszedzie, do konta w banku, do gg, skype itd. Poznalam adres, w historii w mozilli jak sie rozszerzy, widac na jakie konto sie logowal. Nie pisza wlasnie nic o nocy, ani o odczuciach. Tylko takie slodzenie - sliczna jestes, inteligentna, takie pierdzielenie, ale bez konkretow

przede wszystkim zastanów się co chcesz osiagnąć jeśli chcesz poprostu ich poinformować, że wiesz o całej sprawie - poprostu powiedz mężowi, że wszystko wiesz, powiedz skąd - jedyna reakcja jaką otrzymasz to taka, ze mąż się na ciebie obrazi (tak, obrazi!) za to, że go sprawdzasz a potem otworzy nowe konto i będzie bardziej ostrożny... jeśli masz ochotę zrobić z siebie pośmiewisko i wyjść na furiatkę - najlepsze rozwiązanie podałaś sama, zadzwoń do niej i jej naubliżaj wtedy nie tylko pokażesz, że jesteś malutka i nie masz za grosz dumy, pokażesz też jednoznacznie, że mąż (okłamując cię, robiąc w konia, romansując na boku i bóg wie co jeszcze) nie zrobił nic złego, bo tylko ona, obca dziewczyna jest winna, bo dała się poderwać - swoją drogą, zamierzasz wszystkie kolejne tez tak przepędzać z jego życia i od każdej innej kobiety wymagać, żeby dbała o twój związek? to chyba mąż ci ślubował i jemu się nalezą baty, za to że nie dotrzymuje słowa... jeśli chcesz rozwiązać ten układ i wyjść z twarzą, musisz uzbroic się w cierpliwość i przygotować niestety na ostre cięcia jeśli od razu zakomunikujesz mężowi, że nie chcesz rozwodu, równie dobrze możesz mu dać krzyżyk na drogę, bo to będzie oznaczało, że on może robić co chce (jak juz przecież robi) a ty i tak będziesz tkwiła obok... zamiast się rzucać na obcą dziewczynę albo latac do jej partnera (przecież chodzi ci o TWÓj związek, a nie ich, prawda?), radzę jeszcze trochę poczekać, pozbierać dowody - jak radziły ci dziewczyny wyżej - i pewnego pięknego dnia zakomunikować własnemu mężowi wszystko stawiając mu wyraźne ultimatum mąż musi wiedzieć 9bo najwyraxniej nie wie), że będąc w związku decyduje się przestrzegać pewnych ustalonych wspólnie zasad - jesli tego nie robi może szukać szczęścia gdzie indziej, ale ze wszystkim konsekwencjami jedyna pułapka jest taka, że on może z tego ultimatum skorzystać ale i to wydaje mi się dużo lepsze niż tkwienie w związku pełnym kłamstw, zdrad i braku szacunku jeśli chcesz naprawdę coś z tym zrobić musisz być gotowa, żeby to zakończyć - zazwyczaj to jest jedyna metoda, żeby mąż się otrzasnął i przypomniał, że ma już obowiązki wobec jednej kobiety i nie jest kawalerem tylko mężem

Gość bardzo madra kobieta
"bo ja uwazam" tak ma racje! Badz teraz wyrafinowana i udawaj ze wszystko cacy :D a pozniej sruuuuuuuuuuu po glupim lbie!!!!!!!!!! Najwazniejsze abys w tej calej sprawie swoja godnosc zachowala a jesli go chcesz chociaz on Toba tak pomiata to cos nie tak z Twoja godnoscia i duma :-O To bym wolala z dzeickiem sama siedziec kochana :-O

Dzieki za wszystkie odpowiedzi, jestescie naprawde pomocne. Ciesze sie ze spojrzal ktos z boku na to, i sensownie doradzil. Ide teraz do domu, dzisiaj ochlone, i zastanowie sie jak to najlepiej rozegrac...

Gość autorko
wpadnij tu i napisz co sie dzieje. Temat w moich ulubionych i bede czytac :DPowodzienia i nie martw sie za duzo. Sama nie jestes.

Gość morelowa ...
ja mam to samo. Identyczna sytuacja, poznali sie na sylwestrze, wychodzili razme do gararzu, teraz na pewno z nia pisze maile. SMsy znalazlam od tej zdziry. Zaloze sie ze maile tesz pisza. A to szmaty

Gość i co autorko
rozmawialas?

Gość ja cudzołozyłas przed slu
bem to masz skutki

Gość czy cos wiadomo u ciebie