Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delajla

moj chlopak jest chorobliwie zazdrosny

Polecane posty

Gość delajla

bo mam pewnego chlopaka w znajomych na nk, tylko nie wiem dlaczego ! nie utrzymuje z tamtym kontaktu znam go tyle o ile, poza tym powiedzialam mu ze nawet jak ktos wyszedlby z propozycja poznania sie to od razu mowie ze mam chlopaka. to on ze jestem falszywa zaklamana ze ja mu nic nie mowie :/ chory...

Gość TH is IT
Pewnie twój chłopak wchodzi na jakieś głupie fora i tam mu napisali że go zdradzasz

Gość delajla
to odpada bo nie ma kompa, ja czasami nie wiem czy on nie szuka tylko pretekstu zeby sie czegos przyczepic

Gość wiemzwlasnegodoswiadczenia
jezusku,mam to samo... najlepiej jakbym wcale nie miała znajomych na naszej klasie,że wkręcam itp. dlatego usunęłam to dziadostwo i chociaż o to sie nie kłocimy :)

Gość ja powiem tak.....
wiecie co dziewczyny nie załamujcie mnie ....i co tam macie zamiar tańczyć jak jakiś durny facet Wam zagra a co to jesteście jego niewolnicami i nie wolno Wam mieć znajomych ..a już z tą NK to przegięcie dla mnie na całej lini w życiu nie byłabym z kimś takim co by chciał aż tak ingerować w moje życie no bez przesady najlepiej zamknąć w klatce ...co za dziecinada

Gość delajla
ja np nie robie sobie wiele z ludzi ktorych poznam czy kogos kto wypisuje zeby sie poznac. mam to w dupie ale on wraz swoje

Jestem z moim chłopakiem pół roku a on jest o mnie strasznie zazdrosny a mi się to udziela bo jak Kuba Bogu tak bóg Kubie. Na początku jeszcze głupio mu było mi czegokolwiek zabraniać ale teraz to leci po całości;\ Na każdym kroku widzi zdradę. To chore. Musiałam zmienić numer tel usunąć wszystkie swoje portale w necie nk gg itd bo oczywiście zaraz były podejrzenia że z kimś pisze a wcale tak nie było. Ale teraz chociaż jest mniej powodów do kłótni..co do ubioru też mam ograniczenia mini i spodenki odpadają jak również duży dekolt.To dziwne bo zazwyczaj chłopaki chcą aby ich dziewczyny jak najlepiej się prezentowały i żeby każdy im zazdrościł a tu jakoś dziwnie.A żeby było sprawiedliwie to on tez ma usunięte wszystko i zmieniony numer. Jego poprzedni związek trwał bardzo długo i było to samo zazdrosny na maksa i w końcu wszystko się skończyło,,.Nie wiem czy dobrze robię że jestem w tym związku bo to mnie męczy, zero zaufania i takie ograniczanie się nawzajem.W ogóle nasz związek to już okropna rutyna, prawie nigdzie nie wychodzimy na imprezy tylko w domu u mnie lub u niego i tak w kółko;/Niewiem co robić bo wydaje mi się że go kocham chociaż to może zauroczenie ale ja i tak nie potrafiłabym go zostawić.....pomocy

Gość do zona kochajaca
Macie 16-18 lat . to problem okrotny hehehe

Gość 9876tfghj
WPISZ W WYSZUKIWARKE: KOMPLEKS EDYPA

Gość dfcvfvfc
albo ... zespół Apolla ;]