Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fergi

obfite miesiączki

Polecane posty

Gość fergi

Może ktoś ma pomysł na obfite miesiączki?

Gość buhahaaaaaaaaaaaaaa
hmmm, niech pomyślę... Najlepszy pomysł, to będzie miał chyba lekarz, a nie ktoś na kafe.

Gość taka już twoja uroda
będziesz juz takie miała do końca

Gość fergi
Jaki lekarz? On też nie ma zielonego pojęcia

Gość fergi
No cóż dzięki za radę.

Na anemię pomogło, "obfitości" nie zmniejszyło... Ostatnia utrata przytomności, niedziela rano... :( Już się nie mogę doczekać, kiedy w końcu zajdę w ciążę i będę miała chwilę spokoju.

Gość fergi
O żelazie też słyszałam, ale nie pomaga.

Gość fergi
Najlepszy ratunek to ciąża, która wcale się nie spieszy :(

Gość odsszz
Dziewczyny zmience lekarza!!! Ja mialam polipy(24 lata)i tez mialam baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo obfite okresy! To nie taka uroda-to jakas bzdura.To moze byc i polip i miesniak w macicy!!

Gość odszzzzzz
ja tez miałam usg -setki razy i tez "bylam zdrowa"!!! zMIENILAM LEKARZA!!! Nic nie mowilam-zrobil mi USG i spytal czy przypadkiem nie mam obfitych miesiaczek,bo mam bardzo grube endometrium. Natomiast poprzedni lekarz(z renomowanej kliniki) stwierdzil,ze to dobrze,ze mam takie duze endometrium. BZDURA! Aha a moje okresy to jeden wielki wylew krwi.Podpaski zmienialam co 10 MINUT!!!NIE NADĄŻAŁAM ZE ZMIANĄ I CZASEM POPLAMIŁAM KOC,ŁÓŻKO,FOTEL ITP.Nigdzie nie mogłam jechać w pierwsze 3 dni,bo nie zdążyłabym zmienić podpaski. Także kochane lećcie do innego,warto nawet byc spokojnym,to nie jest normalne jesli zmieniasz podpaske czesciej niz 20 minut! P.S.jestem po operacji wycinania polipow i naprawde jestem szczesliwa;)nie mam juz zadnych zawrotow głowy itp.

Gość odssssssssssssssszz
slucham Cie??? :)

Hej! Słuchaj, mam pytanie odnośnie seksu. Jeśli uprawiasz, to czy mogłabyś mi napisać, jakie były początki? Czy bolesne? Czy jest różnica teraz już po wycięciu polipów? Czy w ogóle nie odczułaś związku z tym?

Gość odszzzzzzzzzz
nie w ogole nie mialo u mnie to wplywu!!!! Jedynie co mialam plamienia w srodku cyklu,nawet krwiste,a teraz nic. Ale okresy mam duzo krtsze i duzo mniej obfite:)

Dzięki za odp. Ja też mam krwawienia w środku cyklu czasem, ale to się podobno zdarza, krwawienie około owulacyjne. A miesiączki obfite, ale raczej krótkie, dwa dni, a potem plamienia już tylko. Jeszcze raz dzięki za odp. Pocieszyłaś mnie :)