Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka wstanka111

Ile kaszki powinno zjadac 7- miesieczne niemowle?????

Polecane posty

Gość hanka wstanka111

j/w 🌼 ❤️ 🌼

Gość hanka wstanka111
podnosze :O

A czemu pytasz? Nie przybiera tyle co powinno? Bo jeśli jest wszystko OK to nie ma co zmuszać do jedzenia.Jedne dzieci lubią kaszkę,inne nie.

Gość hanka wstanka111
dobrze przybiera tylko nie wiem czy nie za duzo mu daje 210ml bobo vity

Gość mmaammaa
oo to sporo. Moje dziecko ma 8,5 miesiąca i zjada na śniadanie kaszke zrobioną na 120-150 ml mleka modyf.

Skoro chetnie je,to raczej nie za dużo.Moja akurat nie lubiła kaszki więc Ci nie powiem ale jeśli nie karmisz "na siłę" to dziecko zje tylko tyle co potrzebuje.Ja nigdy nie dawałam wiecej niż chciało,mimo że wychodziło,że zjada mało.Jednak przybierała nawet ponad normę więc statystyki mnie nie obeszły.

Gość hanka wstanka111
bo dzis rano dalam mu 210 ale wypil to z predkoscia swiatla:) i plakal dalej jakby byl glodny. A nie chce mu tez dawac jesc jak prosiakowi zeby potem grubasa z niego nie zrobic. co mi poradzicie, dawac mu wiecej tej kaszki rano ??? zaznaczam ze syn przesypia cala noc od 21.30

Gość mmaammaa
skoro chce jeść to niech je :) nie odbieraj dziecku od ust ;) moje dziecko je mniej, za to w nocy sie budzi na karmienie... więc ciesz się że Twoje przesypia całą noc i.. ma apetyt. ;)

moja je mleko modyfikowane tak na 120-150 a kaszkę robie jej na krowim mlelu(oczywiście z dodatkiem wody bo za tłuste jest!!) i zjada tyle samo jak mleka 120-150. Karinka za tydz skończy 7 msc. twój synek dużo je!! ale może jest wielki:) moja waży troche ponad 7kg

Gość juz mama synalka
hankawstanka111 co to znaczy, że wypija kaszkę???????????? jęsli dajesz mu do picia to się nie dziwię, że tyle wciąga :P moje dziecko zjada gęstą kaszkę ze 120 ml wody+ mleko + proszek kaszki :) łyżeczką oczywiście :D

Gość hanka wstanka324111
daje mu z butelki kaszke bo mi sie ne chce dawac mu lyzeczka bo jest wtedy 6 rano to przeciez nie bede o 6 wstawac tylko zje kaszke i dalej spimy lub synek oglada bajke. Zeby nie bylo syn je z lyzeczki. Daje mu z butelki kaszke z wygodnictwa.

Gość nbsrths
nastoletnia mama... robisz na krowim mleku z kartonu???:/

Gość mamadwojga
no tak, jak sie mu zrobi gesta kaszke to bedzie bardziej pozywna i pewnie sie naje, tylko tyle, ze trzeba mu bedzie pomoc w jedzeniu- tzn nakarmic najzwyklej w swiecie:) w koncu bedzie sie musial nauczyc jesc papki a nie tylko z butli ciagnac:)