Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biso

wypowiedzcie sie bo juz nie wiem sama co myslec

Polecane posty

jestem na stazu pracuje z ludzmi starszymi odemnie sa to lekarze i inne ktore pracuja w biurze ale raczej starsze osoby, czasami sie tam czuje jakbym przychodzila na jakies spotkania towarzyskie a nie do pracy. caly czas ktos do nas przychodzi gadaja o pierdolach, tak jak napisalalam ludzie od 30-50 lat. ja jestem tego zdania ze w pracy sie pracuje, dlatego nie probuje nawiazywac z nimi jako takiego bliskiego kontaktu bo po pierwsze praca to praca a po drugie najwazniejsze to ludzie starsi wiec nie mam z nimi tematow do rozmow. a po trzecie jestem tez troche niesmiala. mam do was pytanie powinnam sie troche wysilic i z nimi gadac czy to niekonieczne?? bo szczerze mowiac nie zalezy mi na tym zeby miec z nimi jakis super kontakt. odpowiadajcie bardzo prosze..

blagam chociaz jedna osoba to bede wdzieczna co myslicie?

Gość profesjonalista
niestety Polska to kraj kumoterstwa. chcesz sie utrzymac, badz przyjacielska i rob swoje... to znaczy pracuj wydajnie.

Gość jak ci nie zalezy
to nie gadaj z nimi i git :-O bo jak mi nie zalezy na kontaktach z kims to nie gadam i po sprawie, wiec twoje pytanie jest nie logiczne. Chcesz sie do czegos zmuszac?

Gość soska
wszystko zależy czy chcesz tam zostać po stażu?

Gość
Nie mach ochoty to nie gadaj z nimi :) i tyle.Niech myślą co chcą.

po stazu nie chce zostac, jak bedzie w ogole okazja podjecia jakiejs pracy to ze stazu zrezygnuje.

Gość
penelope ma im do dupy wchodzić? :o Autorka nie jest mrukiem tylko widać że nie ma ochoty na ploty i pogaduszki o dupie Maryni

Gość
przeciez juz kiedys o tym pisalas:o

Gość
Z grzeczności o byle czym może zagadać,ale ludzie są ciekawscy wszystko chcieliby wiedzieć :o

Gość babapo50
Jesteś nieśmiała i nie lubisz gadać o niczym - nie ma problemu. Wystarczy, jak sie uśmiechniesz mówiąc "dzieńdobry", uprzejmie odpowiesz, gdy ktos ci zada jakieś pytanie... No i nie rób miny męczennicy. Od stażystów nie oczekuje się, by byli dusza towarzystwa, ale żeby bez fochów robili to, o co się ich prosi i nie zawadzali;) Większość stażystów, z którymi pracuję, to całkiem sympatyczne małolaty, choć nie wszyscy sa rozmowni.

jasne ze cos tam gadam ale raczej niewiele, wiecej sie usmiecham poza tym jesli ktos rozmawia o swoich prywatnych sprawach, to tez glupio mi sie wtracac.nie mam szczerze mowiac z nimi o czym rozmawiac. byla tez taka sytuacja ze baba wypowiadala sie na temat papierosow i zapytala sie cos w zwiazku z tym mnie a ja jej odpowiedzialam:ze nie wiem bo nie pale, ona na to: to ja nie wiem po co w ogole z pania rozmaiwam, i do takiej drugiej nie pani zosiu? tamta: wlasnie hehe! no to co do jasnej cholery mam jej powiedziec, ludzie sa dziwni

Gość
Kto by się w ogóle przejmował jakimiś babami z pracy :-D