Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kakusia1984

Wieliczka portale informacyjne

Polecane posty

Gość Kakusia1984

Co sądzicie o wielickich portalach: http://www.wieliczkacity.pl/ www.mojawieliczka.pl www.wieliczka.pl Czy takie inicjatywy maja sens?

Gość Kakusia1984
A dlaczego uważasz ze nie? Przeciez kafeteria tez jest pewna inicjatywa...i ma swoich zwolennikow i pewnie przecwnikow ale mysle ze wiecej jest tych zaaa

Gość Kakusia1984
A na co mam patrzeć? :) Na ciebie trudno wole na wieliczkacity.pl ladne zdjecie i grafike stronki maja:)

Gość Wiolka_krowka
A ja nigdy w Wieliczce nie byłam a teraz pojade sobie do kopalni z mezem bo mu pokazalam liinki i sie chlop zgodzil na wycieczke:)

Gość Kemocik22
Jak dla mnie spoko sprawa. Ale jak tak patrze na te trzy linki to ten pierwszy WieliczkaCity.pl wydaje się być najfajniejszą stronką. Przynajmniej mają tam dużo informacji, zdjęć itd. itp. Nawet spoko to wygląda, potem pochodzę sobie coś więcej po tej stronce...

Gość Kakusia1984
Widze ze i wieliczanie zagladaja do kafeterii- milo powitac:) widze ze mamy wspolnego faworyta tego "rankingu" portali wielicki. A co puszczy niepołomickiej zapraszam ponownie na spacer a pozniej na niepolomickie lody:)

Gość Bolus1982
Heh... no mnie też www.wieliczkacity.pl podoba się najbardziej. Poczytałem akurat kawały na forum, fajne co niektóre, posmiałem się, a teraz czas wracać do roboty... :/

Gość Krewetka_fretka
A coż was tak wzieło na Wieliczke? Gdzie wogole lezy ta wioska?

Gość WSzedobylskaMarylka
Wioska lezy kolo Krakowa:) a to chyba juz wiesz gdzie znajduje sie to miasto. A co do portali zdecydowanie www.wieliczkacity.pl reszta jest taka se

Gość Narciarz_morski
A ja własnie wrociłem z nart z Podstolic, o których dowiedziałem sie z www.wieliczkacity.pl - fajny nowy stok blisko Krakowa polecam!

Gość Gregzuwk
No wiec wielckie portale nie sa zbyt ciekawe- jedynie wyroznia sie ta wieliczkacity.pl a reszta jakas taka sztywna, mojawieliczka.pl tez w sumie nie najgorsza ale tam jakis nielad panuje

Gość Gregzuwk
INTYMNOSC ????? no tak temat o poratalach i intymnosc bardzo sie lacza...