Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beta83

chcę schudnąć

Polecane posty

Gość beta83

Cześć dziewczyny, czy chciałaby któraś zacząć ze mną odchudzanie? ważę 102 kilo przy wzroście168cm. Schudłam już 8 kilo, jednak potrzebuję wsparcia, wiadomo w grupie raźniej. Czekam więc na wpisy. RAZEM DAMY RADĘ -mam nadzieję:)

Cześć :), Ja się ograniczam :D, więc można nazwać to tzw. dietą. Mam 15 lat 162 wzrostu i ważę 49 kg. Na razie nie wiem do jakiej wagi dążyć :). 3mam kciuki. Z silną wolą beta83 zrzucisz wymarzone kilogramy.

Hej! Jestem juz na innym topiku,ale on chyba upadl:( bo nikt juz nie pisze:( Ja tez ważę ponad 100.Gruubo ponad 100.

A ja mogę popisać?:) Trzymam kciuki dziewczyny:)Bardzo mocno!!!

Ja tez chętnie sie przyłączę :) właśnie od 2 tygodni zaczęłam sie zdrowiej odżywiać :) na razie całkiem dobrze mi idzie , a to pewnie dlatego ,że rodzinnie podjęliśmy decyzję o zmianie sposobu żywienia i teraz "walczymy" razem ...ja mąż i córka :)

Gość tak to najważniejsze
żeby w domu było wsparcie bo jak ty siedizsz głodna a ktoś obok wsuwa czipsy, to mozna umrzeć :) u mnie nastąpiło zmniejszenie zakupu słodyczy i przekąsek w domu do ilości ZERO

Hej Renesmme! Dobry pomysl.Tez chcialabym męża przekonać,by jadł zdrowo,by robił tak jak ja,ale on mowi,ze nie jest królikiem.Ale ja nie gotuje jak dla królika lecz zdrowo.Na szczęscie mogę synkowi wpajać zdrowe nawyki:) Je to co ja:)

Hej beta, ja się bardzo chętnie do Ciebie przyłącze - jesli można :) Mam podobną do Ciebie wagę, ważę mniej więcej 94 kg. Odchudzam się odkąd pamiętam :/ i w zasadzie już nie bardzo wierzę, że mi się uda, ale może akurat forum mi w tym pomoże.

Gość beta83
No hej dziewczyny. bardzo się cieszę, że się odezwałyście. Mam nadzieję, że razem damy radę. Ja również jestem całe życie na diecie, przerabiałam już chyba wszystko: dieta kapuściana, warzywna, nawet kiedyś dwa tygodnie nic nie jadłam - oczywiście zawsze chudłam kilka kilogramów, jednak zaraz po zakończonej diecie tyłam i przybywało mi więcej kilogramów niż zrzuciłam. Dlatego też doprowadziłam się do takiej wagi. Chociaż tym razem powiedziałam sobie, że muszę dać radę!!!! Zaczęłam odchudzać się pod koniec października 2009 i do świąt schudłam 8 kilo. Jednak przez święta sobie "trochę" odpuściłam i po sylwestrze ważyłam już 104 kilo. Wróciłam do diety i dzisiaj rano waga wskazała 101,1 - więc to już jest jakiś sukces. Napiszcie proszę o swoich zmaganiach z odchudzaniem, no i ile ważycie a ile chciałybyście ważyć. Ja sobie wymarzyłam, że dojdę do 65 kilo, natomiast mój pierwszy cel to 95.Bardzo Was mocno pozdrawiam i czekam na odpowiedzi:)

Gość Załamana26
Ja się chyba przyłączę mimo że mam 14 lat ale ważę za dużo ograniczam się gdzieś tak do 1000 cal :) i jest git od 2 tyg schudłam 2,5 kg.. dlaa mnie to mało bo ważę teraz 66,5 kg. ;/ ale dalej czuję się kijowo .. mam zamiar schudnąc gdzieś do 53.. to troszkę czasu minie :( masakra.. mam nadzieję zę sie mi udaa.. Chociaż mam złe samopoczucie .. ;/ i dużo chwil zwątpienia.! Trzymam za panią kciuki na pewno się pani udaa.!!

Gość beta83
I jeszcze do NORŁEJ - musisz uwierzyć, że Ci się uda - a raczej, że NAM SIĘ UDA!!!! POZDRAWIAM CIE MOCNO:)

Gość jola1978
Witam. Mam 31 lat i 165cm tez chce schudnac. Diete zaczelam w pazdzierniku 09 Wazylam wtedy 93.5 kg teraz waze 84 a moj cel to 60kg Cwicze na orbitreku 4-5 razy w tygodniu ninimum 30 minut i robie brzuszki, mysle ze do lata mi sie uda; trzymajcie kciuki, pozdrawiam wszystkich...

Do Black Star - TOBIE JUZ SIE NIE WOLNO ODCHUDZAĆ !!!!! 49 kg przy 162 cm wzrostu to już bardzo mało !!!!! A na dodatek dopiero dojrzewasz (skoro masz 15 lat).

Gość porzeczka1974
ja mam 168 i 90 kg moim problemem sa glownie slodycze.........nie wiem jaka dieta ruszylaby mnie z miejsca,na brak ruchu nie narzekam....tylko pozniej adrabiam z nawiazka stracone w pracy kalorie;(

Witam wszystkie dziewczęta. Jak tam łikend? Dla mnie łikendy chyba są najgorsze z tego względu, że im więcej czasu, tym więcej jem. Co do diet, tez juz chyba przestastowałam setki różnych. Kilka lat temu udało mi się schudnąć jakieś 18 kg. Potem przez kilka lat mniej więcej utrzymaywałam ta wagę, wahała się tak mniej więcej plus minus 2-3 kg. Niestety jakieś 2 lata temu zaczęło się już tylko tycie. Teraz ważę jakieś 94 kg. Porażka.

Witaj :) Ja niedługo jadę z kumpelkami do galerii. Dla mnie nie robi różnicy weekend a środek tygodnia :). Zacznij myśleć pozytywnie i z głową. Spożywaj zdrowe produkty+ zacznij uprawiać jakiś sport, który Cię kręci i się obejrzysz a tu -20 kg :). Pozdrawiam.

Hej dziewczyny, coś nie bardzo się rozkręca ten temat. Szkoda. Choć licze, że jeszcze coś ruszy. Pozdrowionka dla Was wszystkich.

I jak wasze odchudzanie? schudłyście coś?.. Ja jestem chora i na nic nie mam ochoty, większe zapotrzebowanie na cukier buee...:P

Gość revitaly
Ja zamierzam na wiosnę zrzucić trochę zbędnych kilogramów. Zastanawiam się na jakąś skuteczną dietą, boję się zabierać za uniwersalną dietę, patrząc na rezultaty jakie dają to większość z moich znajomych miała po nich efekt jojo. Znalazłam coś takiego - http://vimed.pl/dieta/ Wydaje mi się ,żę taka dieta metaboliczna dostosowana indywidualnie do mojego organizmu jest w miarę sensowna. Jak myślicie?