Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bole333

Moja dziewczyna jest w ciąży!

Polecane posty

W tym roku oboje konczymy szkole! Mam po 18 lat! Moja mama miala 17 lat jak mnie urodzila. Co ja mam powiedziec matce? ona zerwala kontakty z moim ojcem za nim sie urodzilem, opieke nade mna przejeli jej rodzice. Dziadkom juz powiedzialem o ciazy swojej dziewczyny, nie byli zachwyceni. Rodzice dziewczyny powiedzieli ze pomoga w wychowaniu dziecka, zaraz po skonczeniu szkoly chce sie ozenic ze swoja dziewczyna. Rozmawialem jeszcze z ojcem, ktorego poznalem niedawno, rowniez obiecal nam pomoc. Moja matka sama kiedys powiedziala ze za wczesnie mnie urodzila:( Dziadkowie tez nie ucieszyli sie ze moja dziewczyna w przyszlym tygodniu sie do nas wprowadzi, moja dziewczyna 6 miesiecy ukrywala ciaze przed rodzicami teraz jest w 8. Moja mama jeszcze tylko nie wie o tym ze zostanie babcia!, nie spieszylem sie za bardzo z tym zeby jej o tym powiedziec.

Gość powiedz matce o ciąży
jakby nigdy nic ;) W tej sytuacji nie ma powodów do narzekań:)

Gość dziwni są Twoi dziadkowie
zamiast cieszyć się z prawnuka to okazują swoje niezadowolenie:O

Ona napewno nie bedzie sie cieszyc z tego powodu, wiele razy wypomniala mi ze przeze mnie o malo zmarnowala sobie zycie :(

Tak! dziadkowie pokazali ze nie sa zadowoleni z tego powodu! W tym roku ja i moja dziewczyna konczymy nasze szkoly, a po ukonczeniu ich zamierzalismy wyjechac do Londynu, do pracy. To dziecko troche zmienilo nam plany!

Gość powiedz jej teraz chocby nawet