Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarodziejkaaa21

co on chcial tym osiagnac?????? jak oceniacie zachowanie tego faceta?

Polecane posty

hej , weszlam tutaj aby poprosic was o porade w pewnej sercowej sprawie. wiec tak od jakiegos czasu utrzymuje znajomosc z pewnym chlopakiem, jest odemnie starszy o 4 lata. bylismy juz na randce - bylo nam obojgu bardzo dobrze wtedy. Wczoraj zaczepil mnnie na gg i oznajmil ze jest w moim miescie i moglibysmy gdzies wyskoczyc w czwartek wieczorkiem np do kina, rozmawialismy o repertuarze, mysle ze wyczul ze bym sie zgodzila aby z nim pojsc, nastawilam sie na randke a tu dzisiaj ciszaa:( na gg go nie widac, nic mi nie napisal, nie wiem czy sobie po prostu odpuscil to zebysmy sobie gdzies razem wyskoczyli?? dziwne zachowanie bo po co w takim razie mowil mi wczoraj o randce skoro dzisiaj milczy, nie wiem co o tym mysle, poczekam do 22, jak sie odezwie to dobrze a jak nie to wylanczam na dzis gg. co sadzicie na ten temat????? jak powinnam teraz postapic???

Gość ja bym poczekała na jego
ruch.Może mu wypadło cos ważnego i po prostu zapomniał albo nie może sie odezwać,różne rzeczy mogły sie zdarzyć.Ale nie odzywałabym sie pierwsza

wlasnie tak zamierzam zrobic nie odzywac sie do niego ani na komorki ani na gg, a co zrobic jesli np wyleci mi jutro z propozycja , propozycja bedzie tego samego dnia na spotkanie? to chyba powinnam wtedy odmowic i powiedziac ze ja umawiam sie z wyprzedzeniem i jestem teraz zajeta:)

no dzisiaj mial sie wybrac na uczelnie w sprawie pracy magisterskiej, no ale chyba na uczelnie pojechal z rana albo kolo poludnia. nie wiem co sie moglo stac, a moze ma spotkanie ze znajomymi i go nie ma w domu.

Gość zuch chłopak
utknął gdzieś w polu albo w zaspę wjechał lub do rowu, baterię ma w telefonie rozładowaną , prześpi się w aucie do rana i rano straż miejska jego odkopie, będzie dobrze :)

No przeciesz to nie jet jeszcze twój facet! Zadzwoń do niego i zapytaj czy spotkanie jest aktualne, jak nie bedzie chciał to znajdzie jakąs zręczną wymówke, ale za to ty bedziez wiedziała na czym stoisz:P Jak nie będzie odbierał od ciebie telefonu to zapomnij o nim jak najszybciej..:P