Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulaaa

Czy mam się zgodzić ? Jak myślicie ?

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od 3 miesięcy ale znaliśmy sie o wiele wcześniej. Ja w tym roku kończe 22 lata a on 24. I strasznie naciska na to żeby już mieć dziecko. Ja tego nie chce nie czuje sie jescze na siłach by wychowywać dziecko, a tak poza ty nie jestem przekonana że to partner na całe życie. Nie moge mu przetłumaczyć ze to za wcześnie że may czas, a on sie od razu obraża... Już sama nie wiem co mam robić :( Co wy byście zrobiły będąc na moim miejscu ?

Gość myślałam że ty masz
cynaście a twój chłopak cternaście lat:O

No co ty 3 miesiace to o wiele za krotko,ludzie poznaja sie latami..Jeszce tym bardziej jak nie sjetses pewna,ja juz to przerobilam raz ...Zgodzilam sie na dziecko po 3 latach mnie zostawil na szczescie mam nowa rodzine ale przeszlysmy swoje z corka...badz madrzejsza..:)

no własnie tez tak myśle. Nie wiem zupełnie czemu on sie z tym tak spieszy ;/ przeciesz mamy czas

Czas nie ma znaczenia ile kto z kim jest ludzie potrafia po pare-parenascie lat byc razem i sie rozchodza, a pozniej spotkaja kogos i po mies sie pobieraja i sa szczesliwi. Najwazniejszcze jest to byscie razem tego pragneli jezeli nie jestes pewna nie godz sie na to to rowniez twoje zycie a on jezeli naprawde cie kocha to musi to zrozumiec i poczekac az i ty bedziesz gotowa

Masz racje :) Boje się tylko że nadejdzie ten dzień że postawi mi warunek. Albo bede miała z nim dziecko, a jak nie to sie rozchodzimy :( On cały czas mi o tym gada że pragnie dziecka, słysze to dzień w dzień. Czasami nie mam sił tego komentować i udaje że tego nie słysze. Chce być z nim ale wydaje mi sie ze jestem jeszcze za młoda (nie urażająć nikogo). Bo to bardziej chodzi o psychike niż wiek.

jezeli postawi ci warunek bedzie znaczylo ze jest jeszcze szczeniak i nie jest warty twojej milosci, nie mozna nikomu stawiac warunkow tym bardziej jezeli od tego zalezy zycie innych, a w szczegolnosci niewinnego niczemu dzieciatka

Gość 222222
no pewnie że jesteś młoda, co to jest 22 lata? ja w twoim wieku czułam się na 18 i na pewno nie byłam gotowa na dziecko :D nie rób nic jeżeli nie jesteś tego pewna na 100% że sama tego chcesz

Gość ja mam prawie 32 lata
a wciąż wydaje mi się, że mam 16;) serio;)

Gość molinka80
jeśli by mi postawiła taki warunek zostawiłabym go ja byłam 5 lat po ślubie i dopiero po takim czasie podjęłam decyzję o dziecku choć mój mąż chciał wcześniej. To musi być przemyślana decyzja nie mówię tu że dzieci z "przypadku" są nie kochane lub mniej mówię w swoim imieniu to ja chciałam by i czuć się gotowa na dziecko teraz jestem mamą 7 miesięcznego bąbla i kiedy się urodził to była najwspanialsza chwila w całym moim życiu a każdy jego uśmiech i każda nowa umiejętność to sama radość.