Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAmarkoAA

Kurna mac ztymi Dziewicami i Prawiczkami

Polecane posty

Juz mi niedobrze, ile wy macie lat do cholery szczeniaki bo mnie szlak trafia juz. wasz Problem jest jak prysz na du...e! Jakbys cie niemieli co jesc. Co do gara wlorzyc ,zostali bez pracy i mieli dzieci zone na utrzymaniu, jak by wam dziecko odeszlo i 1000innych tragedi i tego typu to To jest Kurna problem! A wy sie martwicie ze jestescie dziewicami i prawiczkami!! Szlak mnie trafiaja jak czytam ze to problem! np: jakby taka dziewica niemiala co do gara wlozyc toby niebylo problemu ze jest dziewicom ino jak zdobyc jedzenie! A to oznacza ze niemacie prawdziwych problemow!! wiecej niewiecie co to slowo oznacza "PROBLEM"

Gość Ewellinka
tak to już jest - każdy ma problemy na miarę swojego wieku:)

Gość Ktoś zrozumiał
popieram

Gość zosia sam osia
Cześć AAmarkoAA :) Tez tak sądzę, ze niektórzy jeszcze niewiele przezyli i nie wiedzą co to prawdziwe problemy :( Szukałam Ciebie kiedys, ponieważ chciałam porozmawiać z osobą, która wie już coś o życiu... Czasem zaglądasz na pewien topik i stąd Ciebie ""znam" :)

Zolza jakich malo- a tak ortografia tak? I co ma piernik do wiatraka? Pytam sie? Co atakujesz ortografie? Taka pusta jestes? Puste zero oto kim jestes ,tak tak wnioskoje po twojej odpowiedzi na moj temat ,i co reprezentujesz swa odpowiedzia? Glupote i zolc polska ,wylew zwyklej nienawisci ,zadziornosci pustej osoby.!

Zosia sam osia pytaj smialo pewnie na temacie "moj chlopak siedzi w wiezieniu";) prawiczek pozyj jeszcze troche i przeczytaj ten temat za 10lat to zrozumiesz oczym mowie a tymczasem kwalifikuje cie do postu ktory napisalem wczesniej tej baaardzo milej i jak sympatycznej kobiecie;)

AAmarkoAA -to dla ciebie nie problem bo to cie pewnie nie dotyczy a nie ktorzy poprostu boja sie o swoja przyszlosc i dla tego te tematy i nie musisz sie tak unosisz

moja dziewczyna tez jest dziewica i jestem z tego dumny. 18 letnia dziewica :)

Gość twój problem jest bardziej
żalowy niż ich :classic_cool:

Gość zosia sam osiia

Gość zosia sam osiia
Pewnie nie znaczy na pewno ;) Co u Ciebie słychać? mi dzis dopisuje humorek a teraz jeszcze popijam winko, więc będzie dobrze :)

Gość Do wszystkich
Dziewic:warzywniak i ogörki czekaja ,moze byc marchewka problem zalatwiony

Gość Do wszystkich
zawsze mozna zrobic salazke

Zolza -czy zero moze pytac o ortografie -te pytania zostawie bez komentarza:) chyba kazdy zrozumie co mam namysli i zbedny jest tu komenaz "ble ble" ok sluchaj niejest to problem uwierz wto dlamnie to smiszne zeby niepowiedziec inaczej. Jaka przyszlosc? Dzis jestes dziewica a jutro nie! I wyjdz do ludzi otwoz sie oto cala historia w jednym zdania a cala reszta tkwi w twojej glowie i tam jest problem bez urazy.

cięta riposta, umysł jak brzytwa :) podważyłeś tylko swoją wypowiedź ;) trzeba przyznać, że obrażanie idzie Ci zdecydowanie lepiej niż poprawne pisanie :) a dlaczego taki światły człowiek nie zna swojego języka na poziomie szkoły podstawowej? dlaczego naraża się na odpowiedzialność karną i cywilną przez 'puste zero'? dlaczego daje się tak łatwo wyprowadzić z równowagi?

ok to dla ciebie nie problem i jak chcez to nie wchodz na topiki dla prawiczkow czy dziewic skoro to cie tak drazni

Gość AAmarkoAA WYLUZUJ

Gość AAmarkoAA WYLUZUJ
Zolza -niemialem zamiaru nikogo obrazac to po pierwsze- po drugie na temat ktory zadalem ktos mi wyjezdza z ortografia jak dziecko jakies ktore nierozumie co sie doniego mowi i oczym sie mowi ,osoba ktora ma swoj swiat i mowi wkolo macieju jedno i tosamo nic niewnoszac. Zreszta niechce mi sie juz prosciej tego tlumaczyc. A co do wyprowadzenia z rownowagi udalo sie to tylko 2x w moim zyciu 2-m osoba. ble ble tak maz racje nieczytaj ale widze taki temat nawet niewchodze i ciagle to samo dziewice prawiczki i ich koniec swiata:) cos wtych slowach jest jak ktos tam powiedzial "kazdy ma problemy na swoj wiek" nie dokaca sie zgodze ale duzo wtym prawdy

Gość lubiem keczup
palec do budki, kto lubi bobry?

"zis jestes dziewica a jutro nie! I wyjdz do ludzi otwoz sie oto cala " jak by to było takie proste to nie miałbyś 34 letnich prawiczków na kafe którzy podobno wyglądająok bo jakimślaskąwysyłali zdjęcia i w swoim czasie chodzi na radnki :D

Taka pusta jestes? Puste zero oto kim jestes ,tak tak wnioskoje po twojej odpowiedzi na moj temat ,i co reprezentujesz swa odpowiedzia? Glupote i zolc polska ,wylew zwyklej nienawisci ,zadziornosci pustej osoby.! znieważenie plus zniesławienie w postaci kwalifikowanej, odpowiedzialność karna plus zadośćuczynienie w postępowaniu cywilnym mogę zarobić i się nie narobić : 'po drugie na temat ktory zadalem ktos mi wyjezdza z ortografia' skoro Ty z nią wyjechać nie umiesz, ktoś musi :) jeśli jakiś Mędrzec szydzi z czyichś "problemów", robiąc rażące błędy nie tylko ortograficzne, ale i np. logiczne,składniowe, szafując pejoratywnymi określeniami - ciężko tego nie podnieść oni mają banalny problem, z czym akurat Ty masz problem plus problem z poprawną polszczyzną i opanowaniem

Gość człowiek biedronka
ja lubiem bób