Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mati13

problemy życiowe

Polecane posty

Gość mati13

Witam.. od kilku lat mam problem a problem wygląda tak. Ponad 3 lata temu poznałem wspaniałą dziewczynę, dopiero po kilku miesiącach rozmawiania z nią, spotykania itd zakochałem sie ale dowiedziałem się że ma innego. Było z tym dużo problemów. Teraz mam inną ale nie wiem co począć. Czasem rozmawiam z tamtą ale rzadko a coraz bardziej mi jej brak a w aktualnej nie umię znaleźć tych pozytywów co w przeszłej. Wiem że to zagmatwane ale nie chce podawać imion. Z aktualną jestem ponad rok tamtą znam się ponad 5 lat a od ponad 3 lat nie umię się odkochać. Najgorsze jest to że ta "była" i "obecna" są przyjaciółkami. Mam dużo wątpliwości co do tego. Naprawdę nie wiem co począć a już ta sytuacja mnie dobija. Codziennie widzę te dwie osoby. Jestem pewny że kocham tą "przeszłą" tylko ona ma chłopaka. Przeczytałem kiedyś na forum właśnie że mam sobie odpuścić więc odpuściłem ale teraz to wszystko wraca. Widząc ją nie umie o niej zapomnieć nie umie o niej nie myśleć, staram sie ale nie wychodzi mi to. Dziewczyna z którą jestem wie o tym ale kocha mnie na zabój i nie chce mnie stracić ale ciągle się kłócimy o mało ważne sprawy i to mnie właśnie odbija. Co mam zrobić żeby moje życie w końcu było udane. Proszę o pomoc z racji że nie jestem jeszcze doświadczony w tych sprawach

Gość jdhcv bsdvc s
"nie umię znaleźć" jak nie "umięsz" pisać... 😴

Ja bylam ze swoim przez 10 lat rostalismy sie pol roku temu Nadal mieszkamy ze soba bo kazde z nas nie ma gdzie pujsc Utrzymujemy ze soba przyjacielskie kontakty Nawet lepiej jest teraz niz przedtem.Ja mam kogos i on tez szuka Nadal sie Bardzo kochamy i tesknimy za soba Ja tez sie kluce z obecnym partnerem o drobiazgi Poniewaz tak jak ty(zapewne) chce wrocic do bylego partnera Bo tyle lat ze soba wiaze ludzi nawet jak nie zawsze dobrze bylo