Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilili2

Prosze o poradę

Polecane posty

Gość lilili2

Mam takie pytanie. W 16 dzień cyklu kochałam się z moim chłopakiem po raz pierwszy ,oczywiście z zabezpieczeniem - prezerwatywa- do wytrysku nie doszło, a prezerwatywa nie pękła lecz ja od kilku tego czasu źle się czuje bynajmniej boli mnie krocze ( jakby coś się tam naciągało), boli mnie żołądek i dodatkowo oddaje mocz bardzo często, piersi sa okej, nie bolą, nie są napięte. Czy jest jakieś prawdopodobieństwo że jestem w ciąży ...? Czy moje objawy to tylko "skutek uboczny" tego pierwszego razu , a może nie są związane z początkiem współżycia? Proszę o odpowiedzi, ponieważ jestem bardzo zdenerwowana. Dziękuje z góry za zainteresowanie ;)

powiem Ci, że u mnie po 1. razem regularny dotąd @ zatrzymał się na 2 miesiące... w ciąży oczywiście nie byłam choć zaczęłam się u siebie dopatrywać już jej objawów a takie sensacje to chyba na podłożu psychicznym mogą wystąpić...

Gość lilili2
@ nie spóźnia sie ostatnio trochę się rozregulowała ( spóźniła sie o 4 dni) teraz powinnam dostać w dniach 31-4 własnie nie jestem pewna przez to spóźnienie ostatnie. Nie wiem już co myśleć pierwszy raz i wpadka ;(