Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

Jak to jest z tym ubezp. w krusie ?

Polecane posty

Gość pomozcie prosze

Czy moze mi tu ktos odpowiedziec na powyzsze pytania , ktos kto wie i zna sie na tym ubezpieczeniu 1 jezeli nie mam wiecej jak ha tylko mniej jak ha przeliczeniowego czy musze placic skl. rentowe ? czy tylko wtedy mam zdrowotne ? 2 a jezeli nie musze ( tylko wtedy nalezy mi sie zdrowotne ) caly czas nie majac wiecej jak ha to czy moge sobie sama oplacac takie emerytalne dobrowolnie ? 3 czy jest to obowiazkowe ( jesli mam wiecej jak ha) ? 4 jak mam meza to czy on moze miec takie ubez . ale tylko zdrowotne ? majac zawsze wiecej jak ha ? czy wtedy jest konieczne to rentalne ? poplatalam troche ale mysle ze zrozumiecie bardzo prosze odpiszcie bo to wazne

Gość hanka wstanka 1211
moj maz jest ubezp w krusie 1 jak masz mniej niz 1ha przeliczeniowego to nie musisz 2jak nie plcisz skladki to z jakiej okazji nalezy ci sie zdrowotne??? U mnie maz placi co kwartal cos kolo 280zl a ja i dziecko jestesmy ubezpieczeni " u niego" bezplatnie. My nie mamy 1ha ale maz placi za siebie takie skladki , zeby byc ubezp . 3jak masz wiecej niz 1ha to jest to obowiazkowe. 4tak moze miec tylko zdrowotne. p.s dlaczego nie zadzwonisz do najblizszego oddzialu Krusu????

Gość pomozcie prosze
dziekuje ci bardzo :) juz dzwonilam i pytalam ( ale jestem zakrecona , myslalam ze dzis sobota i jest zamkniete :D)