Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

związek 24 latka z 18 latką..ma sens ?

Polecane posty

Gość fnvzjnzjbv
to dokładnie mój przypadek - mój chłopak jest 5,5 roku starczy i zaczęliśmy być razem miesiąc przed moją osiemnastką. to mój pierwszy chłopak, dziś mam 20 lat i jestem szczęśliwa. jeśli ją kochasz - to ma sens! fakt, że dziewczyna może być jeszcze niedojrzała, ale jeśli jesteś gotów dać jej czas i wyrozumiałość, nie wahaj się!

Gość ja nie widzę sensu w pytaniu
:O

Gość ufoludekkkkkkkkkkkkkk
znam przykład facet miał 21 ona 16 juz 7 lat sa ze sobą

Gość no ja cie nie pier****
z taka pulchniutka o której pisałeś na innym poście?pewnie,że ma. może jak dorośnie to schudnie-wszystko przed toba:D biegaj z nia,skacz i wyprowadzaj na spacer ty bedziesz miał -40 kg ona +90 śliczna pulchniutka widocznie nie jest taka cudowna skoro masz takie dylematy

to tak jak u mnie..... jak poznalam narzeczonego mialm 16 lat a on 22. jestesmy razsem juz 4 lata a w czerwcu slub :):):)

Gość Melpomena...
U mnie ja 16 on 23... i gra do dzisiaj... juz 16 lat!!!

hoho to moze moja przyszla żona. miala jakis tam chlopakow ale z nimi nie spała ;P a ja tez nie zamierzam jej naciskac , bo seks to ma byc dopelnienie zwiazku i miloscia nie puste rypansko.

Gość kocica miaauu
ja 19 on 24.. poznaliśmy się jak ja miałam 15, on 20 i jesteśmy razem do dziś.

moze sie udac ja miałam 18, on 24, ale po 3 latach zerwałam z nim cos w tym jest ze mloda musi sie wyszalec .. ja tak robilam, chodzilam na imprezy bez niego, bo on juz byl za stary na takie ....

Gość madamspadam
nie ma sensu

dziwią mnie te posty "czy ma sens?". a skąd my mamy to wiedzieć? mój facet jest ode mnie 10 lat starszy, znam przypadki ,że dziewczyny mają młodszych i jeśli się rozpada, to powodu charakteru i dojrzałości(bądź jej braku), która mimo wszystko nieczęsto idzie w parze z wiekiem.