Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ella.k

chyba znów jestem w ciąży- po 6 miesiacach od porodu

Polecane posty

Gość a dlaczego
ja wciąż nie rozumiem dlaczego panuje przekonanie, że karmiąc nie zajdziesz w ciążę??????? Normalnie tępe baby jesteście.. Któraś pytała, że 4 miesiące po porodzie i nie ma miesiączki. Ja dostałam @ po 6 miesiącach po urodzeniu dziecka. Moja znajoma dopiero po 2 latach więc nie rozumiem was. Musicie jeszcze dużo poczytać na temat organizmu kobiety. oj,oj

Gość do a dlaczego
bo sie tępa babo przyjeło ze wytwarzana jest prolaktyna a prolaktyna blokuje owulację stąd się to przyjeło ! dlatego tak jak napisałaś musisz poczytać na temat organizmu kobiety oj oj !!!

Gość do a dlaczego
jesteś tępą babą i nigdy nie zrozumiesz tego,że wytwarza się prolaktyna w bardzo dużej ilości a prolaktyna blokuje owulację a jak nie dochodzi do owulacji to nie ma co się zapłodnić stąd takie przekonanie ! Tak jak napisałaś- musisz jeszcze "dużo poczytać na temat organizmu kobiety oj oj "

Gość a dlaczego
przestań p i e r d o lić!!! znam wiele kobiet , które zaszły w ciążę podczas karmienia. W doope wsadźcie sobie te waże mity o karmieniu i kalendarzyki ciążowe. sama sobie poczytaj tępa dzido!!!!!

Gość a dlaczego
no właśnie dobrze piszesz "przyjęło się" bezmózgowce!!! :przyjęło się" a nauka to gdzie???

Gość do a dlaczego
nie wyzywam Cie od tepych dzid to nie zycze sobie zebyś ty mnie przezywaał- masz problem z panowaniem nad soba i słownictwem a dodatkowo z czytaniem i rozumieniem tekstu pisanego to idz do psychiatry po leki ! i jeszcze jeden tekst to przekonasz sie ze na kafeterii trafiłas na nieodpowiednią osobe i w sądzie zobaczymy jak mocna w gebie jesteś Jakbys chodziaż skończyła podstawówke to wiedzialabyś że kobiety majace problem z prolaktyną zajść w ciaże NIE MOGĄ bo nie mają owulacji !

Gość a dlaczego
nie chce mi się z tobą gadać

Gość gość
i jaki z tego moral? nie dajcie tyle d**y nie wyrzyte suki... szyderca....