Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanapanna

PROSZE, DORADZCIE MI FRYZURE BO MAM MASAKRE!!!

Polecane posty

Gość zalamanapanna

WITAM!! MAM PROBLEM OGROMNY Z DOBOREM ODPOWIEDNIEJ FRYZURY DLA SIEBIE:(( W SKROCIE OPISZE JAK WYGLADAM ZEBYSCIE MOGLY STWIERDZIC CO MOZNA BY ZDZIALAC U MNIE:) A WIEC TAK, JESLI CHODZI O TWARZ TO: -BRAZOWE KOLOR OCZU -DOSC WYSOKIE CZOLO -JASNA, CZASAMI OPALONA DZIEKI SOLARIUM BUZIA -DOSC MALE OCZY POD KTORYMI MAM NIEESTETYCZNE "WORKI"(TO MI NAJBARDZIEJ UPRZYKRZA ZYCIE... BUUU) -OWALNA TWARZ -USTA -GORNA WARGA WASKA, DOLNA JUZ BARDZIOEJ "NAPOMPOWANA";) - NO I NOS, NIBY KSZTALTNY BO PROSTY BEZ ZADNYCH SKRZYWIEN I GARBOW, NIE JEST JAKIS KULFONOWATY ALE JAK DLA MNIE Z DEKA ZA DLUGI GENERALNIE CZASAMI, ZWLASZCZA JAK MAM ZLY DZIEN TO MYSLE O SBOEI ZE WYGLADAM JAK CZAROWNICA:(((( MOJE WLOSY TERAZ SA KOLORU CIEMNEJ CZEKOLADY, DOSC LADNY TEN KOLOREK PODOBA MI SIE I WOLALABYM POZOSTAC PRZY ODCIENIACH CIEMNIEJSZYCH, KIEDYS NOSILAM CHYBA Z 10 LAT JASNY BLOND ALE JUZ MI PRZWSZLA FAZA NA NIEGO A POZA TYM UWAZAM ZE DO MOJEGO TEMPERAMENTU BARDZIEJ PASUJE CIEMNY:) POZA TYM MAM PROBLEM Z WYPADANIEM WLOSOW, ROBIA MI SIE ZAKOLA I TO UTRUDNIA MANEWROWANIE PRZY CIECIU WLOSOW BO NP.CHCIALABYM MIEC GRZYWKE TAKA PROSTA ALE MAM JAKBY Z DEKA ZA MALO WLOSOW I TA GRZYWKA MOGLABY SIE MI PRZERZEDZAC CO WYGLADALOBY NIEFAJNIE ,NO NIE WIEM... POZA TYM JESTEM RACZEJ ZGRABNA, WYSOKA(170 CM) .. NO I TO CHYBA TYLE JESLI CHODZI O TO JAK WYGLADAM;) BAAAAARDZO PROSZE TERAZ O JAKIES PODPOWIEDZI W SPRAWIE EWENTUALNIE PASUJACEJ MI FRYZURY BO MAM Z TYM KOSZMAR:::((( TERAZ JESTEM OBCIETA NA "BOBA" TYLKO NIE TAK BARDZO KLASYCZNEGO KROTKIEGO A TEGO SIEGAJACEGO LINII RAMION W NAJDLUZSZYM MOMENCIE DLUGOSCI WLOSA... BEDE NIEZMIERNIE WDZIECZNA ZA OPINIE:))) HEEELP!!!!

Gość zalamanapanna
halo halo czy moze mi ktos pomoc:(((?????

Gość gfdgff
170? to wysoka raczej nie jestes ..

Gość galeryja
Najlepiej to poszukaj zdjęć osób z podobnym do twojego kształtem twarzy i zobacz, w czym im dobrze, a w czym źle. Jak masz wysoekie czoło, to ja bym zrobiła grzywkę. Mozesz wziać włosy z części aż do czubka głowy. Tylko raczej długa ta grzywka, skoro masz długi nos.

Gość zalamanapanna
dzięki za porady:) ale czekam na jeszcze cosik wiecej bo mnie jest naprawde ciezko cokolwiek dobrac smej:(

Gość Anq25
A moze tak idz do stylisty fryzuer?