Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

POKRZYWA NA WŁOSY

Polecane posty

Gość na wzmocnienie wlosow skory
i paznokci jest znakomita belissa bierze sie ja aby pomogla 3-4 miesiaceja biore od jesieni do wiosny z nieduza przerwa

Gość na wzmocnienie wlosow skory
ja z kolei bralam tylko belisse i bardzo mi pomogla

ja obecnie pije pokrzywe i powiem ze nie wypadaja juz teraz i zaczynaja byc geste:) no ale oprocz tego bioe jeszcze witaminy takie

Gość to znaczy jakie bierzesz witam
iny?

Ja biorę Falvit takie witaminy dla kobiet i nie wypadają tak jak wypadały a całe życie mam z tym problem więc to juz sukces:) Tylko zastanawiam się czy wystarczy samo picie pokrzywy czy trzeba tez płukac w niej włosy?

ja kiedys zbieralam pokrzywe z lasu[z dala od spalin] i wycisnietym z niej sokiem plukalam wlosy.byly piekne i zdrowe.ale teraz jest zima wiec to normalne ze wypadaja bo tak zawsze jest jesienia zima i na poczatku wiosny przez niedobor w naszych organizmach witamin.ale pij te pokrzywe.

mozna tez te wycisnieta pokrzywe polozyc na wlosy i zawinac to w folie i recznik zeby sie nie pobrudzic potrzymac godzine potem splukac io robic to przy kazdym myciu wlosow

ja jeszcze wax kiedys uzywalam.pachnial ladnie ale czy wzmacnial wlosy to trudno powiedziec

falvit?chyba tak jak belissa po 3-4 miesiacach?

Powiem Ci, że mi głownie chodzi o wypadanie włosów. A podczas brania tych witamin wypadanie zmniejszyło się u mnie o połowę.A np. po bellissie tak samo wypadały. Ale to zależy indywidualnie od kazdego:) Chodzi mi jeszcze o wzmocnienie włosów i czytałąm,ze pokrzywa jest dobra.

Gość paulixxx
Nie wiem czy wiecie, ale te wasze falvity i belissy są wchlaniane przez organizm od 5-10%, najlepiej najtanszy szampon z pokrzywy i plukanie wlosow pokrzywa( zebrac, ugotowac, odczekac do wystygniecia i polac sama wody skore wlosow i wlosy) Mialam zniszczone wlosy przez rozjasnianie, istne siano! Wszedzie byly moje wlosy, wypadaly mi garsciami. Odkad zaczelam plukac pokrzywą zapomnialam co to zniszczone wlosy :)

Gość dusigrosz-ka
piję juz drugie opakowanie.... 2 torebeczki dziennie.. zobaczymy jak będzie z efektami. Kiedyś pamiętam że pijąc regularnie mialam znacznie gestsze i ladnieszje wlosy. ciekawi mnie tez patent z okladem na wlosy :)

Gość gość
Ja ja piłam, w sumie głównie ze względu na żelazo. Nigdy nie robiłam z niej płukanek do włosów. Jestem fanem maseczek domowej produkcji. Chyba, że sprawa dotyczy wypadania włosów. Wtedy wprowadzam biotynę, zawartą w Biotabalu, ze względu na odpowiednią dawkę i sprawdzone przeze mnie działanie.