Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiolka1988

prosze o szczere odpowiedzi

Polecane posty

witam jestem tu nowa i mam takie pytanie kochałm sie z chłopakiem 4 dni po okresie z gumkaą do końca ale niestety nam pekła :-((((i wydaje mi sie ze miałm dni płodne bo sluz mam taki rozciagliwy i mam mokro jeczscze w dodatku okres mam nieregularny i trudno wyczuc kiedy mam owulacje ale boli mnie raz lewy raz prawy jajnik pewnie nadchodzi owulka i moje pytanie brzmi je żeli po 2 godzinach od stosunku poszłam sie wysikac do toalety to mozliwe ze nie bede w ciazy i że calą sperme i plemniki wysikałm i nic nie zostało ???czy to jest mozliwe wogóle takie coś bede wdzieczna za pomoc

Wysikanie się nie da Ci NIC! Goń do lekarza po tabletkę po - chyba że minęły już 72 godz. to jest po sprawie :o

Więc trzymaj kciuki żeby wszystko było w porządku... 4 dni po okresie teoretycznie powinny być dni niepłodne choć wszystko możliwe. Poza tym może nie wszystko z gumki "wylało się" w Ciebie? Sorry za dosłowność. Powodzenia

wiem że powinny byc niepłodne ale ja mam nieregularny okropnie okres i kiedys miałm pod koniec okresu płodne:-(((chyba wszystko sie wylało jak zorientowalismy sie to gumka była pusta

Gość Jania kania i inni
wysikanie nic nie da, plemniki poszly daleko daleko do srodka, a to co Ci wyplynelo to tylko ilosc nadprogramowa. jedyne wyjscie to czekac na okres, jak chcesz ciazy to powodzenia :) a jak nie to miej nadzieje ze na tescie bedzie 1 kreseczka. jesli chcesz wiedziec wczesniej czy wpadlas, to wybierz sie na badanie beta HCG, to hormon ciazowy, w krwi jest szybciej niz w moczu.

i po ilu dniach można zrobic z krwi???nie no jescze nieche miec dziecka :-((mam nadzieje ze ores przyjdzie a przy nieregularnych okresach tak jak ja mam to trudniej o zajscie w ciąże tak słyszałam mam nadzieje ze dostane okres?? dziekuje za pomoc

Też uważam że 4 dni po powinny być niepłodne jeszcze (ale to zależy od długości miesiączki i cyklu), ale to różnie bywa... pytam tyklo dlaczego nie pytałaś od razu tylko dopiero 72 h po? Teraz to czekać i liczyć że będzie dobrze i po twojej myśli... Moze oblicz według jakiegoś kalkulatora dni płodnych z internetu... będzie większa pewność. Przykładowo jeśli plamienie trwało 6 dni przy cyklu 28. dniowym to dni płodne zaczynają się dokładnie 4 dni po miesiączce (to tak w wielkim skrócie...)

to tak okres trwał 6 dni a zaczoł mi sie 12stycznia a skonczył 17 stycznia ale w tym miesiacu mi sie spóznil o 2 tygodnie bo powinnam miec tak najpóżniej 6 , 7 ,8 stycznia to cykl trwał jakies ponad 35 dni